2789
خوب  نمیشه که همه سمی باشند . شما خیلی حساس هستید . هر کسی حداقل یک عیب رو که داره. ضمنا   ...

😐😑حالا چیکار کنیم که یه روانشناس خورده به پستمون ؟؟؟؟؟

😀😃😄عاره عزیزم من خیلی ادم حساسی هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نمیتونم متاسفانه. اگر میشد منم مثل شما ما از خانواده بیشتر از خانواده ضربه خوردیم💔

منم اوایل نمیتونستم...

مثلامامانم باحرفاش وکارهای بی عقلیش اذیتم میکرد،خیلی ازدستش ناراحت میشدم ولی نمیتونستم نبینمش یاباهاش حرف نزنم....ولی یک شب بعداز12سال تحمل کردن یک ماجرایی پیش اومدوبه خودم که اومدم دیدم تمام حسی که قبلابه مادرم داشتم ازبین رفته وفقط فقط تنفره که جاشوگرفته،ازاون شب به بعدمادرم وپدرم واسم تموم شدن ودیگه هیچ حسی جزتنفرازشون ندارم....

ما فقط اعتماد بیجا میکنیم.

اعتماد نه توقع . بیجا نه بیش از حد. رابطه نباید عمیق باشه . البته فرهنگ  ما ایرانی ها به ویژه قدیمی تر ها اینطوریه

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
😐😑حالا چیکار کنیم که یه روانشناس خورده به پستمون ؟؟؟؟؟ 😀😃😄عاره عزیزم من خیلی ادم حساسی هستم

منو میگی روانشناس؟؟؟؟؟

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
منو میگی روانشناس؟؟؟؟؟

عاررره 😀😃😄بابا بگو خوووب کردی فوحش بده به همه !نگوووو حساسم !😀😃😄البته خودم میدونم روحیه م حساسه و حوصله سیاست بقیه رو ندارم و همرنگ جماعت نیستم 

عاررره 😀😃😄بابا بگو خوووب کردی فوحش بده به همه !نگوووو حساسم !😀😃😄البته خودم میدونم روحیه م حساس ...

میدونی کم‌ کم دارم به خلقتِ خدا شک میکنم؟

نمیدونم شاید منم اشتباهاتی داشتم

اما از طرف هر آدمی بود ترک شدم و تنهام گذاشتن

دوست

خانواده...نمیدونم کجای کار مشکل داشت؟

شاید اگه با سیاست رفتار میکردم الان همه رو داشتم

میدونی کم‌ کم دارم به خلقتِ خدا شک میکنم؟ نمیدونم شاید منم اشتباهاتی داشتم اما از طرف هر آدمی بود ...

من کم کم دارم یاد میگیرم سیاست داشته باشم 

چون دیگه سادگی نمیتونه سرمایع خوبی برامون باشه و امتیاز محسوب نمیشه 

میدونی کم‌ کم دارم به خلقتِ خدا شک میکنم؟ نمیدونم شاید منم اشتباهاتی داشتم اما از طرف هر آدمی بود ...

البته که ادمهای دور من یه مشت حسود و منفعت طلب بودن  و خوناشام احساس و وقت و انرژیمو میگرفتن بهتر که جدا شدم از همشون !و در ارامش محضم

البته که ادمهای دور من یه مشت حسود و منفعت طلب بودن  و خوناشام احساس و وقت و انرژیمو میگرفتن به ...

من هرچی که بود و سریع میگفتم به این و اون

الان که به خانواده تکیه کردم

البته خیلی وقته ولی چه کنم نمیتونم جدا شم ازشون

بهشون اعتماد میکنم حرفی رو میزنم

علیه من استفاده میکنن و میزنن تو سرم.