من نمیتونم متاسفانه. اگر میشد منم مثل شما ما از خانواده بیشتر از خانواده ضربه خوردیم💔
منم اوایل نمیتونستم...
مثلامامانم باحرفاش وکارهای بی عقلیش اذیتم میکرد،خیلی ازدستش ناراحت میشدم ولی نمیتونستم نبینمش یاباهاش حرف نزنم....ولی یک شب بعداز12سال تحمل کردن یک ماجرایی پیش اومدوبه خودم که اومدم دیدم تمام حسی که قبلابه مادرم داشتم ازبین رفته وفقط فقط تنفره که جاشوگرفته،ازاون شب به بعدمادرم وپدرم واسم تموم شدن ودیگه هیچ حسی جزتنفرازشون ندارم....
اعتماد نه توقع . بیجا نه بیش از حد. رابطه نباید عمیق باشه . البته فرهنگ ما ایرانی ها به ویژه قدیمی تر ها اینطوریه
من هستم ؟!نه ولی من بودم دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
😐😑حالا چیکار کنیم که یه روانشناس خورده به پستمون ؟؟؟؟؟ 😀😃😄عاره عزیزم من خیلی ادم حساسی هستم
منو میگی روانشناس؟؟؟؟؟
من هستم ؟!نه ولی من بودم دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.