نظر کلی راجع به زندگی ندارم . هرچند افکارم به پوچی شبیه هست اما اعتقاد دارم متاسفانه یا خوشبختانه ، زندگی بعد مرگ ادامه خواهد داشت . چگونگیشو نمیدونم . این که همه چی ساختگی باشه ، متوجه نشدم ، ولی اگر منظورتون ساخته ذهنی باشه نه ! اگه ساخته ذهن بود ما باید تنوع داشتیم ، چطور میشه همه یکسان بسازند! تسلا گفت من الکتریسیته در قالب انسانم. یه جورایی راست گفت.
عالمی و یا عوالمی هست . ما نمیسازیم بلکه کشف می کنیم . به همین خاطر ، دنیاها بیشتر شبیه هستند . انسان چیزی که در آینه میبینه نیست ، بلکه تمثیل موجودیت اون هست که شکل ظاهری پیدا کرده . به عبارت دیگه ، همه احساسات و عقلانیت بشر و البته هر موجود دیگه ، صورت عینی و مشهود به خود میگیره و قابل رویت میشه . مثال اون برای درک بهتر همان عالم خواب هست . در خواب احساسات شکل پیدا می کنند . مثلا خشم به شکل گرگ ، ترس به شکل سقوط ،و ... نمود و تجلی می یابند . به این شکل ، شکل صوری میگن. فرقی بین بیداری و خواب نیست . در بیداری هم ما با تصاویر مواجه هستیم ، حیوانی که میبیننی شکل ظاهریش در واقع برایند روحی اون هست .
در مورد مردگان ، هیچ مرده ای تاحالا زنده نشده . هرچند تجارب شبه مرگ مورد. بحث هست که مفصل هست.
در مورد خواب ، روحمون به هر جایی میره، خوب این سوال مبنای غلطی داره . شما همه جا هستید، بیداری یا خواب ، جسم تنها روزنه و چشمی هست که از دنیای معنی به جهان خاکی دریچه ای باز می کنه. وقتی کسی فوت می کنه ، می پرسند کجا رفت ، جایی نرفت، خوب شخص داخل جسم نبوده که از اون خارج هم بشه. جسم تنها رابط هست . و خروج از جسم معنا نداره . در عالم خواب محدودیت ها برداشته میشه ، خود واقعی پدیدار میشه و خود نقابدار که ما با اون زندگی می کنیم ، تا حدی کنار میره ، فریب هایی که ما در زندگی روزمره به خودمون می قبولونیم ، کنار میرند و روح حاکم بر هستی تا حدی که مقدور هست ، دیده میشه . این ها همه درک من هست و نمیتونم بگم درسته ولی بی اهمیت هست. در کل به نظر من بعد مرگ ، پرده نمایش عوض خواهد شد. کارمندم