2789
شما نظر کلیتون راجبِ زندگی چیه؟ یعنی از کدام دید و زاویه بهش نگاه کرد درسته؟ اینکه همه چیز میتونه سا ...

نظر کلی راجع به زندگی ندارم . هرچند افکارم به پوچی شبیه هست اما اعتقاد دارم متاسفانه یا خوشبختانه ، زندگی بعد مرگ ادامه خواهد داشت . چگونگیشو نمیدونم .  این که همه چی ساختگی باشه ، متوجه نشدم ، ولی اگر منظورتون ساخته ذهنی باشه نه ! اگه ساخته ذهن بود ما باید تنوع داشتیم ، چطور میشه همه یکسان بسازند! تسلا گفت من الکتریسیته در قالب انسانم. یه جورایی راست گفت. 

عالمی و یا عوالمی هست . ما نمیسازیم بلکه کشف می کنیم . به همین خاطر ، دنیاها بیشتر شبیه هستند . انسان چیزی که در آینه میبینه نیست ، بلکه تمثیل موجودیت  اون هست که شکل ظاهری پیدا کرده . به عبارت دیگه ، همه احساسات و عقلانیت بشر و البته هر موجود دیگه ، صورت عینی و مشهود به خود میگیره و قابل رویت میشه . مثال اون برای درک بهتر  همان عالم خواب هست . در خواب احساسات شکل پیدا می کنند . مثلا خشم به شکل گرگ ، ترس به شکل سقوط ،و ... نمود و تجلی می یابند . به این شکل ، شکل صوری میگن. فرقی بین بیداری و خواب نیست . در بیداری هم ما با تصاویر مواجه هستیم ، حیوانی که میبیننی شکل ظاهریش در واقع برایند روحی اون هست . 

در مورد مردگان ، هیچ مرده ای تاحالا زنده نشده . هرچند تجارب شبه مرگ مورد. بحث هست که مفصل هست. 

در مورد خواب ، روحمون به هر جایی میره، خوب این سوال مبنای غلطی داره . شما همه جا هستید، بیداری یا خواب ، جسم تنها روزنه و چشمی هست که از دنیای معنی به جهان خاکی دریچه ای باز می کنه. وقتی کسی فوت می کنه ، می پرسند کجا رفت ، جایی نرفت، خوب شخص داخل جسم نبوده که از اون خارج هم بشه. جسم تنها رابط هست . و خروج از جسم معنا نداره . در عالم خواب محدودیت ها برداشته میشه ، خود واقعی پدیدار میشه و خود نقابدار که ما با اون زندگی می کنیم ، تا حدی کنار میره ، فریب هایی که ما در زندگی روزمره به خودمون می قبولونیم ، کنار میرند و روح حاکم بر هستی تا حدی که مقدور هست ، دیده میشه . این ها همه درک من هست و نمیتونم بگم درسته ولی بی اهمیت هست. در کل به نظر من بعد مرگ ، پرده نمایش عوض خواهد شد. کارمندم

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
نظر کلی راجع به زندگی ندارم . هرچند افکارم به پوچی شبیه هست اما اعتقاد دارم متاسفانه یا خوشبختانه ، ...

ممنون از شما

نه پوچی نیست، هر عقیده و نظری قابل احترامه

و این نظرات شما باعث شد بیشتر فکر کنم به موضوعات.

من زیاد خواب میبینم و به قول شما تمام ترس هام به یک شکلی هستن میان و میرن حالا چه شبیه به جانور باشه چه حیوانی اما خیلی آرامش دارم با اینکه میترسم اما آرومم در واقعیت این طور نیست و همش در عذابم.

بعضی ها میگن همش از ذهنه و ناخودآگاهتون ولی من به روح اعتقاد دارم.

سلامت باشید🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نظر کلی راجع به زندگی ندارم . هرچند افکارم به پوچی شبیه هست اما اعتقاد دارم متاسفانه یا خوشبختانه ، ...

البته من گاهی به طور کلی بی اعتقاد میشم و قرآن رو اول از همه زیر سوال میبرم!  احساس میکنم کتاب ها یا دروغن و ساخته انسان یا اگر باشن واقعاً تحریف شدن. حالا چه دینی باشه چه فلسفی چه اخلاق...

البته من گاهی به طور کلی بی اعتقاد میشم و قرآن رو اول از همه زیر سوال میبرم!  احساس میکنم کتاب ...

خوب کاملا درست فکر می کنید. به دنبال خدا می گردی ، تو کتاب ها نگرد . نه تو دانشمندان و فیلسوفان ، اتفاقا بیشتر نویسندگان این ها زندگی خوبی هم نداشتند. من هم سرگردان هستم . تنها تعریفی که میتونم بدم از خدا اینه که وقتی یه چیزی رو که نمی‌دونم چی هست ، در مرکز افکار خودت قرار بدید و این کار باعث بشه درست و بد و یا خوب یا خوبتر رو تشخیص بدی ، یکی از علل وجود اون هست . نمی دانم اسم این رو چی بزارم خدا ، god, الله ، تاعو ، بودا، هرچی ، ولی یه چیزی هست و ما به اون وصلیم . مثل سیم که به پریز وصله. وقتی لحظه ای احساس می کنم نیست ، وجودم پخش و پلا میشه ، مثل شن فرو می‌ریزه ،

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
ممنون از شما نه پوچی نیست، هر عقیده و نظری قابل احترامه و این نظرات شما باعث شد بیشتر فکر کنم به م ...

در مورد خواب اگه ، مطالب زیادی نوشته و گفته شده ، تفاوت ها و تشابهاتی دارند. اول بگم بشر با عمر کوتاه خودش در دنیا و توان عقلی که داره ، خیلی نمیتونه در دنیا بدونه ، دونستم این ها هم قطعی نیست ، چون شاید کلا غلط باشند ،😁 پس بهتر هست به اولویت های زندگی برسیم . اولویت ها رو سرنوشت سر راه هر کسی ، متناسب با وجودش قرار داده ،  دبیر ، پزشک ،سرباز ، مادر ، فرزند آخر ، فرزند اول ، باید بفهمی که سرنوشت الان چه انتظاری از تو داره . در مورد خواب مفصل مطلب هست . تنها چیزی که شاید راست باشه اینه که نوعی تبدیل سیگنال هست ، تبدیل احساس ها و کردار و گفتار روزمره  به شکل ها و صدا ها ، برای فهماندن  مجدد ماهیت اون ها ، و تبدیل مجدد این اشکال به احساس ها تا ما با ماهیت هر کنش ای که داریم ، اگاه بشیم .