dianaadrian مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 4115 عنوان کسی هست که بیبی چک خودکاری روژان براش هاله بندازه و باردار باشه؟؟ 670 بازدید | 9 پست میشه بگیییدمن بارداری های قبلیم از ده روز قبل بیبی چکام مثبت میشد اما قشنگ مشخص بود بااینکه کمرنگبود و مدیکور بوداین سری ده روز مونده به موعد روژان زدم یه هاله محو افتاده 1402/11/25 | 06:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11274 موعدت چندمه؟؟؟مدیکور از همشون بهتره منم ۵ اسفند موعدمه من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
dianaadrian مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 4115 موعدت چندمه؟؟؟مدیکور از همشون بهتره منم ۵ اسفند موعدمه اره مدیکور عالیهاشتباه کردم اینو خریدم تازه گرون تر از مدیکوره
dianaadrian مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 4115 موعدت چندمه؟؟؟مدیکور از همشون بهتره منم ۵ اسفند موعدمه منم حدودا ۵اسفند موعدم
fatibano79 عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 4140 روژان خیلی مارک خوبیه من۴ روز قبل موعود با هاله ضعیف فهمیدم باردارم،هرروز میزدم هی پرنگتر میشد ،زمانی ک دو خط قرمز شد رفتم بتا دادم یعنی ۴ روز بعد موعود
dianaadrian مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 4115 روژان خیلی مارک خوبیه من۴ روز قبل موعود با هاله ضعیف فهمیدم باردارم،هرروز میزدم هی پرنگتر میشد ،زمان ... هاله ضعیف رنگ داشت؟؟
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11274 منم حدودا ۵اسفند موعدم انشاالله که دوتامونم بارداریم شما دارویی چیزی مصرف نکردی؟؟؟من دکترم این ماه کلومیفن داده خوردم و با کیت تخمک گذاری پیش رفتم ۲۰بهمن روز تخمک گذاریم بود اقدام داشتم بعدش نداشتم نمیدونم بگیره یانه من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
dianaadrian مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 4115 انشاالله که دوتامونم بارداریم شما دارویی چیزی مصرف نکردی؟؟؟ من دکترم این ماه کلومیفن داده خو ... من نمیخوام باردار باشم😢انشالله شما بارداری عزیزم
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11274 من نمیخوام باردار باشم😢 انشالله شما بارداری عزیزم عه...پس هرچی میخوای همون بشه انشاالله من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️