2777
2789

واقعا با کدوم منطق .

چرا پس مجلس عزای امام حسین و شیر خوارگان میبرید ...موقع عزا باشن موقع خوشی نباشن ...

از طرفی طرف بدون بچه دعوت کنه انقدر زشته که فکر میکنم کمتر کسی بیاد مگر اینکه مراسمی باشه که مثلا بچه ها بزرگن و به خاطر نفرات محدود فقط والدین دعوت شن .

یا مثلا طرف بچه شیر خوارشو یا ۲«۳ سالشو کجا بذاره ،،🤔چرا فرهنگ های غلط رو باب میکنید .؟ 

اصلا اصل شادی همین هان .

حالا اگه در مورد خودتون بچتونو که مثلا زیر ۶_۷سالشه دعوت نکنن اینجا تاپیک. میزنید بعد اکثریت میگن نرو .پس طرفی که میدونی مهوونش بچه کوچیک داره که باید کنارش باشه وقتی بدون بچه دعوت میکنه دقیقا یعنی اینکه خودتم نیا مادر محترم !!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه ولی اون خط اولی که گفتی هیچ ربطی به این ماجرا نداشت 

من خودمم مشکلی ندارم که بچه ها توی عروسی باشن 

عروسی های الان شده فقط ادا و اصول، دنبال اینن که فقط فیلم عروسی شون خوب بشه قربون صفا و سادگی عروسی های قدیم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

خب شما نرو مادر محترم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

دقیقا منم موافقم با حرف شما، مگه میشه ، این یعنی بی احترامی من که خودم اگه بچه هام دعوت نباشن به هیچ وجه نمیرم، با اینکه بچه هام هم عمه دارن همخاله دارن واس نگه داری

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

حرفشون راسته 

منم ازدواج کنم عروسی بدون بچه دعوت میکنم 

دوست ندارم هزینه کنم عروسیم خراب شه 

فقط شاید فامیل نزدیک رو بگم اشکال نداره بچه بیارن ولی قبلش کلی تاکید میکنم که بچتون شلوغ بازی در نیاره

دقیقا درسته.خودشم بجه داربشه جایی دعوت بشه بگن بچه نیار اونوقت میفهمه چه کاری کزده

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

اکثر مادرا بچه هاشونو ول میکنن اون وسط فیلم عروسی خراب میکنن خدا نکنه ی وقت سر عروس شاباش بریزن دیگ مگ‌میشه کنترل کرد عروسی اسمش روشه خانه بازی ک نیست 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

هردو طرف حق دارن ، پس بهتره بچه هارا دعوت کرد ولی درعوض مادرهاهم مسئولیت پذیرباشن و بچه هاشون را کنترل کنن که فیلم و مراسم عروس و داماد را بهم نزنن....

دیگه عروس و دامادی که اینجور مراسم میگیرن هدفشون زوج های جوون بدون بچه و پیرهاس ...وگرنه میدونن که نصف افراد نمیرن بخاطر بچهاشون...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

عروسی هر کس با معیار های شخصی خودش برگزار میشه

من خودم می تونم به شخصه درک کنم شاید یکی نخواد تو عروسیش جیغ و داد و بیقراری و گریه بچه ها باشه. 

کاملا حق عروس و داماد هست که همچین درخواستی رو داشته باشن

اون فردی هم که نمیخواد یا نمی تونه بدون بچه هاش بره عروسی کاملا حق داره رد بکنه و نره و طرفین نباید از هم دلخور بشن

اما در کل اینکه انتظار داشته باشیم دیگران عروسیشون رو مطابق با علایق و ترجیحات ما بگیرن غیر منطقی هست. ما فقط در مورد کار و تصمیمات خودمون اختیار و حق داریم و بس

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!