2777
2789
عنوان

مجردای دهه شصت کسی هست

405 بازدید | 28 پست

بیا بگید چطوری با تنهایی کنار میاید؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهی نداریم

خیلی غم انگیزه روزگار ما

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من فقط دوست دارم بتونم مستقل بشم . ی خونه از خودم داشته باشم 

خب من الان هستم ولی بازم تنهام

مجردی عذابم نمیده  زندگی با خانواده عذابم میده

عزیزم میدونم سخته ولی جدا هم باشی بازم سخته یک وقتایی دلت برای بودن با همون خانواده هم تنگ میشه

متاسفانه گرفتاری ها اونقدر زیاد شده، اجازه نمیده که یا از تنهایی لذت برد یا فکری به حالش کرد.

ولی در کل خدا رو شکر. 

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
خب من الان هستم ولی بازم تنهام

میدونم سخته. ولی چه میشه کرد. میتونی برنامه ریزی کنی . وقتت پر کنی. با کلاس ، دوست  . حداقل خانواده کنترلگری پیشتون نیست . بخواین بهشون جواب پس بدی  . باز شمازرنگ بودین تونستین خونه بخرین. اما من بعد از چندین سال شاغل بودن..... اندر خم یک کوچه ام 

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  
میدونم سخته. ولی چه میشه کرد. میتونی برنامه ریزی کنی . وقتت پر کنی. با کلاس ، دوست  . حداقل خان ...

من خونه خودم نیستم. خونه مادرم هستم اما تنها زندگی میکنم. در ضمن خونه خریدن هم لذتی نداره فقط دردسر و قسط هاش هست. کاش ی جا بود ادم میرفت پیش خدا . فقط من بودم و خدای خودم

اینها خانوده من نیستن  هیچوقت حالم باشون خوب نبود هیچوقت دلم براشون تنگ نمیشه

فکر میکنی عزیزم.البته من تنها باشم واقعا حالم بهتره ولی یک شبهایی تو زندگیم داشتم از شدت اینکه کسی نبوده و حالم خراب بوده به دیوارهای خونه پناه بردم. تنها زندگی کردن وقتی قشنگه که دلت شاد باشه

من خونه خودم نیستم. خونه مادرم هستم اما تنها زندگی میکنم. در ضمن خونه خریدن هم لذتی نداره فقط دردسر ...

کاش من قسط خونه میدادم. به همونشم راضی بودم . 

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی