2777
2789
عنوان

مجردای دهه شصت کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این نتیجه رسیدم مجرد قطعی میمونم. این سرنوشت تلخ و تکراری رو پذیرفتم.  فقط دعا دعا میکنم عم ...

کاشکی منم عمرم کوتاه باشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
کاشکی منم عمرم کوتاه باشه

خدا نکنه، 

به قول شاعر:

زندگی زیباست، ای زیبا پسند

زنده اندیشان به زیبایی رسند

آن قدر زیباست این بی بازگشت

از برایش میتوان از جان گذشت

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
سلام ترخون جان منو یادتون میاد؟ همیشه درمورد باشگاهم تگتون میکردم سوال میپرسیدم

عزیزم یک مدت کاربریم دست یک خانم شیرازی بود. ایشون بوده شما را تگ میکرده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خدا نکنه،  به قول شاعر: زندگی زیباست، ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند آن قدر زیباس ...

ولی من دلم میخاد زودتر برم پیش خدا

چون زمین جای خوبی نیست

ن من شمارو تگ میکردم میدونم قبلا دست یکی دیگه بوده کاربریتون

متاسفانه شما را نمیشناسم اهل باشگاه رفتنم نیستم عزیزم.

😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

تا خدا هست
کسی تنها نیست
من اگر گم شده‌ام
تو اگر خسته شدی
درپس پرده‌ی اشک من و تو
مأمن گرم خداست
او همین جاست
کنار من و تو

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
ولی من دلم میخاد زودتر برم پیش خدا  چون زمین جای خوبی نیست

زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ
ﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳﺖ
ﻗﺼﻪﯼ ﺑﻮﺩﻥ ﻣﺎ
ﺑﺮﮔﯽ ﺍﺯ ﺩﻓﺘﺮ ﺍﻓﺴﺎﻧﻪﺍﯼ ﺭﺍﺯ ﺑﻘﺎﺳﺖ
ﺩﻝ ﺍﮔﺮ ﻣﯽﺷﮑﻨﺪ
ﮔﻞ ﺍﮔﺮ ﻣﯽﻣﯿﺮﺩ
ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﺎﻍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﻧﮓ ﺧﺰﺍﻥ میگیرد
ﻫﻤﻪ ﻫﺸﺪﺍﺭ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ
ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻮﭺ ﻫﻤﯿﻦ ﭼﻠﭽﻠﻪﻫﺎﺳﺖ
ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ
ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ

زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ ﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳﺖ ﻗﺼﻪﯼ ﺑﻮﺩﻥ ﻣﺎ ﺑﺮﮔﯽ ﺍﺯ ﺩﻓﺘﺮ ﺍﻓﺴﺎﻧﻪﺍﯼ ﺭﺍﺯ ﺑﻘﺎﺳﺖ ﺩﻝ ﺍﮔﺮ ﻣ ...

جدیدا فردوسی، حافظ و سعدی و مولانا هم عضو نی نی سایت شدن.