2777
2789
عنوان

ای وی اف

467 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من فذدا پانکچر داذم دیشب ازاد سازی زدم 

اکه بخاطره ازاد سازی زودتر ازاد بشه چی میشه

هم اینکه مگه‌ نمیگن تخمک ازاد شده دیگه قابل برداشت نیست پس چرا اصلا ازادسازی زده میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اخه بدن با بدن فرق میکنه اینا کلا رو ۳۶ ساعت کذاشتن اگه زودتر ازاذ بشه چی میشه  اصلا چرا ای ...

نترس

تمام بدنت الان رو ساعته

همه هورمون‌های بدنت جوری تنظیم شده که فردا تخمک کشی بشی

استرس نداشته باش انشاالله فردا یه عالمه تخمک توپول ازت میگیرن

من فردا باید ازمایش بدم سومین باره انتقال دادم بی بی چکمم باز منفی شده دعام کن

استرس هم نداشته باش

نترس تمام بدنت الان رو ساعته همه هورمون‌های بدنت جوری تنظیم شده که فردا تخمک کشی بشی استرس نداشته ...

انشالا مثبت بشی اینسری عزیزم نکران نباش 

والا من تا همین دو ساعت پیش تیر کشیدن تخمدان داشتم یکم سننگینی الان کلا از بین رفته این درده میگم شاید ازاد شده بدبخت شدم

من و همسرم ۳ سال پیش قصد بچه دار شدن داشتیم و ۱ سالی هم اقدام کردیم وقتی دیدیم طبیعی نمیشه رفتیم یه دکتر زنان

دکتر زنان که من و معاینه کرد گفت اول کیست داری باید اون درمان شه و بهم قرص ال دی داد تا ۳ ماه بخورم تا کیستم از بین بره

تو همین حین واسه همسرم آزمایش اسپرم نوشت

جواب آزمایش همسرم خیلی بد بود

از اونجایی که همسرم مادر زادی فقط ۱ بیضه داره و همون بیضشم خیلی اسپرم‌های خوبی نداشت

برای همین مارو معرفی کرد بیمارستان ابن سینا تو شریعتی

خلاصه ما رفتیم و تشکیل پرونده دادیم و دکتر زنان من و معاینه کرد گفت شما مشکل خواصی نداری و برو پیش دکتر مردان برای شوهرت

دکتر مردان گفت همسرم واریکوسل شدید داره وباید حتما عمل شه

مام از اونجایی که خیلی اوضاع مالی بدی داشتیم عمل و گذاشتیم برای وقتی که همسرم بره سر یه کاری که بیمش کنن، حدودا ۱ سال بعدش رفتیم عمل کردو بعد ۴ ماه باره جواب آزمایششو بردیم دادیم دکترش

دکتر گفت واریکوسل حل شد ولی اسپرما خیلی ضعیف ضعیف حرکتشان خیلی پایینه برای همن حدودا به همسرم ۳ ۴ ماه دارو های مختلف مثل ال کارنتین و سلنیوم و ویتامین دی و هزار تا ویتامین دیگه داد تا یکم اوضاع اسپرماکس بهتر بشه

بعد ۴ ماه دوباره آزمایش دادیم دکتر گفت بهتر شده ولی نه خیلی 

ولی بازم تایید داد من برم دکتر زنان

خلاصه ما رفتیم و تشکیل پرونده دادیم و دکتر زنان من و معاینه کرد گفت شما مشکل خواصی نداری و برو پیش د ...

لایک لطفا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من چون هیچ دکتری و نمی‌شناختم اول رفتم پیش دکتر ساعدی و بهم یه سری دارو داد برای عمل پانکچر ولی زمان عمل پانکچر دکتر جان رفتن مسافرت و عمل و گذاشتن به عهده دکتر عطایی

خدا خیرش بده چه دست سبکی داشت

من روز عمل ساعت ۷ بیمارستان بودم رفتم لباس اتاق عمل دادن بهمو من و چند نفر دیگرو بردن اتاق انتظار عمل

اول بقیه رو عمل کردن و دکتر من یکم دیر آمده بود منم چون آدمی هستم که وقتی خیلی نگرانم و استرس میگیرم بدنم برای این که من و از اون حال در بیاره مجبورم میکنه بخوابم

آقا ما تو اتاق انتظار گرفتیم خوابیدیم

نوبت من که شد پرستار آمد گفت خوبی ؟ از حال رفتی؟ چی شدی؟

گفتم نه من فقط خوابم برده بود

هیچی بلند شدیم رفتیم اتاق عمل دکتر خیلی با آرامش آمد و همین جور که داشت باهام حرف می‌زد یه دارو بی هوشی بهم زدن و من دیگه هیچی نفهمیدم

وقتی به خودم امدم دیدم تو اتاق ریکاوری هستم

بدون درد بدون هیچ حسی

من همش از دکتر می‌پرسیدم مطمئنید من و عمل کردند

عین اسکلا هی می‌پرسیدم

آخه من هیچی حس نمیکردم اصلا نفهمیدم که عمل شدم

خدارو شکر عملم خیلی راحت بود

مارو بردن تو بخش و گفتن اگه حالت خوبه لباس بپوش برو

من ساعت ۱۲ کارام تموم شد امدم بیرون خونه هم رفتم هیچ حس دردی نداشتم

فقط باز دوباره گرفتم خوابیدم تا عصر

اینم از عوارض بیهوشی بود

خدارو شکر عمل پانکچر خیلی راحت بود

و من اصلا هیچی حس نکردم

این وسط یه توضیحی هم بدم

من چون امسال مرداد عمل پانکچرم بود خیلی داروهام یادم نیست که بهتون بگو چی خوردم و چه آمپولی زدم ولی همه دکترا یه سری داروهای مشابه هم و میدن

پس اصلا نگران عمل پانکچر نباشید

قرار بود تخمکامو ۳ روز بعد عمل انتقال بدن ولی دکتر گفت هایپر شدی بهتره جنین هارو فریض کنیم برای همین مام اصراری نکردیم و ۵ روز بعد توی سایت دیدیم که زدن ۳ تا جنین

که ۲ تاشد توی یدونه نیل فریض کردن و ۱ دونش و توی یه نیل دیگه البته اون یدونه جنین بلاست بود

جنین بلاست یعنی جنینی که ۵ روز از رشدش گذشته باشه

ولی اون دوتای دیگه جنین هام ۳ روزه بودن

دکتر گفت بعد ۲ تا پریودی بعدیت باز بیا 

۲ ماه بعد یعنی مهر ما رفتیم پیش دکتر عطایی و یه سری دارو و آمپول به ما داد و گفت یه ماهه استفاده کن تا پریود بعدیت 

مام خوردیم و پریود بعدی روز ۱ تا ۳ رفتیم دکتر و گفت حالا آمپول پروژسترون و انوکساپارین و .... و یه عالمه دارو دیگه بخور هفته دیگه دوباره بیا ببینمت

حالا منه بی چاره به هیشکی نگفته بودم که دارم ای وی اف میکنم از اون ورم ما حدودا از پارسال مهاجرت کردیم و از تهران رفتیم یه شهرستان دور که حدودا ۹۰۰ کیلومتر با تهران فاصله داره

من فک میکردم میام دکتر و بر میگردم این که گفت ۱ هفته دیگه دوباره بیا معاینه برای من دردسر شد

البته من و همسرم خانواده هامون تهران و زمان هایی که برای ویزیت میرفتیم تهران پیش اونا بودیم ولی هیچی از ماجرا بهشون نگفتیم