2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بیشتر توضیح بدین  نتورک چیه

بازاریابی شبکه ای شما هم محصول خرید و فروش میکنین و سود میکنین هم سازمان تشکیل میدین و از فروش افراد سازمانتون پورسانت میگیرین شغل راحت و پردرآمدیه خوبیش اینه تو خونه انجام میدی

ممنونم عزیزم 🌱

🔴🔴🔴 اطلاعیه 🔴🔴🔴

✌ من دنبال افرادی می گردم که ازرفت وآمدبه سرکارمتنفرند،وترجیح میدن که کنار خانواده توی خونه کارکنندوبه درآمدبرسند 👌👌

✌من دنبال افرادی می گردم که ازرئیس هاشون متنفرند،ودوست دارند که رئیس خودشون باشند👌👌

✌من دنبال افرادی میگردم که ازروزمرگی ها خسته شدند،ومیخوان یه کاری توخونه شروع کنند👌👌

✌من به دنبال افرادی میگردم که یک شغل ویک #درامد_ماهانه  دارند ،اما ترجیح میدن دوتا شغل ودوتا درآمدداشته باشند👌👌

✌من به دنبال افرادی میگردم که به زودی بازنشسته میشن،ودوست دارندحقوق بازنشستگی شون رودوبرابرکنند👌👌

✌من به دنبال افرادی میگردم که مدتهاست  بیکارهستن ،و دنبال شغل میگردند👌👌

👈اگه چنین افرادی رومیشناسید معرفی کنید پیوی👇👇👇

https://rubika.ir/joing/DDACECEI0IWPTJZWYVBKHEJMHGTLHHTF 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم....
اگر خواستم شروع کنم حتما مزاحمتون میشم 🌱

هرچی زودتر شروع کنی بهتره بعدشم قرار نیست بلافاصله شروع کنی اول آموزش میبینی اطلاعاتت میره بالا درباره کار بعدش تصمیم میگیری شروع کنی یا نه