بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن در عی حد بلند پروازی نمیکنم بعد یه سوال دیگه ازمون مربیگریمو براحتی قبول میشم یا ازم سختگیری میکنن
یه کوچولو بهت سختگیری و اذیت میکنن ولی قبول میشی فقط آستانه صبرت رو بالا نگه دار عزیزم توی محیط کار اولاش یکم شاید اذیت کنن برای زهر چشم گرفتن ولی بعدش باهات اوکی میشن
یه کوچولو بهت سختگیری و اذیت میکنن ولی قبول میشی فقط آستانه صبرت رو بالا نگه دار عزیزم توی محیط کار ...
ایشالا برم سرکار خبرشو بهت میدم فقط استرس این دارم قرار یکی کاری بهم معرفی کنه چند ماه دیگه ولی دقیق نمیدونم شغل خوبیه یا از هر حس ششمی پرسیدم میگفتن از کارت رضایت نداری
ایشالا برم سرکار خبرشو بهت میدم فقط استرس این دارم قرار یکی کاری بهم معرفی کنه چند ماه دیگه ولی دقیق ...
به حس آدما تکیه نکن قشنگم صد در صد درست نمیگن که ، توکلت به خدا باشه اون کمکت میکنه ، ایشالله با خبرای خوش بهم پیام بدی دوباره که ذوق کنم😍♥️ من حس خوبی راجع به این قضیه دارم