2777
2789
عزیزم میشه راجب منم حس کنی بگی؟

عزیزم شما چشمای قهوه ای روشن داری و چشات درشته موهات بلنده تقریبا تا کمرت میرسه موهای صافی داری حالا یا کراتین کردی یا موهات خودش لخته ، پوستت سفیده ، رو بینی یکم قوز داری ، مژه هات بلنده ، به زیور آلات مخصوصا انگشتر علاقه داری ، معذرت میخوام میگم ولی حس میکنم توی پریودی هات خیلی اذیت میشی ، یه نفرو خیلی دوستش داری و انگار از هم دورید، دختر ساکتی هستی اکثر اوقات 

کاربری دست دونفره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما چشمای قهوه ای روشن داری و چشات درشته موهات بلنده تقریبا تا کمرت میرسه موهای صافی داری حالا ...

پوستم سفیده و از اون به بعد کاملاااااا درسته❤️

عزیزم میشه بهم بگی دو تا حاجتی که یکیش فردا و یکیش جمعه اس اوکی میشه و براورده میشه یا نه(

🖤🥲
آره حس میکنم پیشرفت میکنی تو این شغل ولی مواظب باش بلند پروازیت کار دستت نده

ن در عی حد بلند پروازی نمیکنم بعد یه سوال دیگه ازمون مربیگریمو براحتی قبول میشم یا ازم سختگیری میکنن

پوستم سفیده و از اون به بعد کاملاااااا درسته❤️ عزیزم میشه بهم بگی دو تا حاجتی که یکیش فردا و یکیش ج ...

حاجت فردا اوکی مبشه ولی حاجت جمعه حس میکنم اوکی شدن و نشدنه و یکم حاجت سنگین تری هست اما حس خوبی دارم راجع به هر دو حاجت

کاربری دست دونفره
ن در عی حد بلند پروازی نمیکنم بعد یه سوال دیگه ازمون مربیگریمو براحتی قبول میشم یا ازم سختگیری میکنن

یه کوچولو بهت سختگیری و اذیت میکنن ولی قبول میشی فقط آستانه صبرت رو بالا نگه دار عزیزم توی محیط کار اولاش یکم شاید اذیت کنن برای زهر چشم گرفتن ولی بعدش باهات اوکی میشن

کاربری دست دونفره
یه کوچولو بهت سختگیری و اذیت میکنن ولی قبول میشی فقط آستانه صبرت رو بالا نگه دار عزیزم توی محیط کار ...

ایشالا برم سرکار خبرشو بهت میدم فقط استرس این دارم قرار یکی کاری بهم معرفی کنه چند ماه دیگه ولی دقیق نمیدونم شغل خوبیه یا از هر حس ششمی پرسیدم میگفتن از کارت رضایت نداری

ایشالا برم سرکار خبرشو بهت میدم فقط استرس این دارم قرار یکی کاری بهم معرفی کنه چند ماه دیگه ولی دقیق ...

به حس آدما تکیه نکن قشنگم صد در صد درست نمیگن که ، توکلت به خدا باشه اون کمکت میکنه ، ایشالله با خبرای خوش بهم پیام بدی دوباره که ذوق کنم😍♥️ من حس خوبی راجع به این قضیه دارم 

کاربری دست دونفره