2777
2789
عنوان

شوهرم 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 21 پست
هرچی فکنی پشتم نیست خانواده بشدت دروغگو و دوبهم زن بخاطر اونا کلی حرف کتکاری شده...چیزی ب اسم‌پول تو ...

وااااای چقد سخت عزیزم خدا بهت صبره خدا انشالله شوهرت سر عقل بیاد نکنه اینکارو باهات,, زن به این خوبی کم توقعی چرا باید اینکاررو بکنه حتما شما هم مثل من مظلومین اره ؟که سو استفاده میکنه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اینم فکر خوبیه ،خیلیم حساب کتاب میکنه میگه مثلا اون روز ۵۰ تومن دادم اون روز  ۱۰۰ توم ...

عین شوهرمن،از زندگی سیرم،بعد جاریم تاالان لباس تکراری نپوشیده،یبار یخورده لباس داد ب نیازمند بخدا اگ بمن بود همونارو تاچندین سال دیگم میپوشیدم😐

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
عین شوهرمن،از زندگی سیرم،بعد جاریم تاالان لباس تکراری نپوشیده،یبار یخورده لباس داد ب نیازمند بخدا اگ ...

،،، حق داری 🥺خدانکنه سیر بشی انشالله خدا بهترینارو برات رغم بزنه چقد شانس داره پس ،بعدم اوناهمچین سیاست دارن غربتن براهمون که هیچوقت لباس تکراری نمیپوشه  شوهر من که بقیه رو نمبینه ولی شوهر شما الان نمیبینه برادرش چقد خرج میکنه یکم یاد بگیره ؟

،،، حق داری 🥺خدانکنه سیر بشی انشالله خدا بهترینارو برات رغم بزنه چقد شانس داره پس ،بعدم اوناهمچین س ...

نه یا میگه فضولی مردم نکن،یامیگه حسادت میکنی،یامیگه من ندارم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
مرسی عزیزم  که وقت گذاشتی❤️ خیلی ایده خوبی بود اره کم کم باید عادتش بدم خیلی پرو شده انقدم اعتم ...

خواهش میکنم همیشه قبل از دادن پول یه خرجی رو عنوان کن مثلا نزدیکه عیده بد نیست یه روسری بخرم یا رنگ مو بخرم خودم موهامو رنگ کنم(اگه هزینه ارایشگاه نمیده) و ...

هر وقت نتونستی جواب بدی بزن به راه شوخی و خنده بخندونش و بغلش کن الکی خودتو لوس کن 

البته اینا بستگی به این داره که یه چیزی  خورده باشه ، گشنه نباشه خسته نباشه و ... اینا رو باید توی  نامزدی یادش میدادی ولی الانم دیر نیست کمی صبوری به خرج بدی اونم یاد میگیره . مردا واقعا یه سری نکته رو متوجه نیستن و باید کم کم آموزش ببینن اگه با دعوا و دلخوری هم بهشون بگیم سریع گارد میگیرن و لجبازی میکنن .

از خانم حضرت زهرا کمک بخواه و سوره واقعه رو بخون انشالله خدا انقدر به زندگی تون برکت بده که دیگه از این دست مشکلات نداشته باشین.

التماس دعا