2821
2789
عنوان

شوهرم 😏

358 بازدید | 21 پست

سلام دوستان یکم راهنماییم کنید من از اول ادم کم توقعی بودم وسنمم کم بود اصن سیاست پول داشتن نداشتم کلا سیاست ندارم وچون از اول پول نگرفتم الان شوهرم خیلی بد عادت شده اصن لباسای درست حسابی ندارم نه توخونه ای نه بیرونی هروقت میخام پول بگیرم ازش اشکمو درمیاره تازگی هام پول ازش میگیرم که جمع کنم تا یکم پول جمع میکنم همشو به یه بهونه ای ازم میگیره یا میگه ماشینم خرابه بده واسه اون یا به یه بهونه دیگه شوهرمم کلن ادم زرنگیه مثلا اگه پول برای خوردنی باشه میده که اونم چون خودش میخوره یه نفعی داره براش ولی پول واسه لباس نمیده حیفش میاد چیکار کنم چجوری سیاست داشته باشم چجوری پول ازش بگیرم اینم بگم شوهرم ادم چاخانی نیس ازش یکم تعریفی کنی خیلی خودشو گم میکنه همیشه باید زور بالاسرش باشه 😔

والا اینجور مردا سخت عوض میشن من ک نمیتونم تحمل کنم حتی ی روز اینا رو سلطه گرن

منم فکر میکردم نمیتونم اما الان میبینم تو شرایطی ام که قبلا باور نمیکردم😔

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون پول هایی که میگیری رو پس انداز نکن برو باهاشون خرید کن که نیاد ازت بگیره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
والا اینجور مردا سخت عوض میشن من ک نمیتونم تحمل کنم حتی ی روز اینا رو سلطه گرن

،،،اره خیلی زندگی باهاش سخته ولی من بخاطر بچم مجبورم خانوادشم پرش میکنن ولی خواهرای خودش هر سال ۳دست لباس عیدا فقط میخرن 

خب اون پول هایی که میگیری رو پس انداز نکن برو باهاشون خرید کن که نیاد ازت بگیره

اره اینم فکر خوبیه ،خیلیم حساب کتاب میکنه میگه مثلا اون روز ۵۰ تومن دادم اون روز  ۱۰۰ تومن پس توانقد پول داری منم بد کاری میکنم  انقد پولارو نگه میدارم که اون خیالش راحت میشه باخودش میگه یه عابر بانک دارم دیگ

از کم شروع کن مثلا بگو ماهی یا هفته ای مثلا ۵۰۰ تومان بهم بده که لوازم ضروری مو بگیرم بعد حدود ۶ ماه بعد با عشوه و مهربونی بگو میشه یکم بیشترش کنییییییی؟ اینجوری کم کم وارد ریتم میشه و براش جا میوفته 

نکته : از پولت برای خرید لباس زیر خوشگل یا یه رژ و گلسر قشنگ استفاده کن وقتی خوشش اومد با افتخار بگو از پولی که آقامون داده خریدم۰😍 سعی کن پول دادنش رو پر رنگ جلوه بدی و تشویقش کنی

نکته: اگه میتونی یه کار خونگی یا کار پاره وقت

هم داشته باش ولی یادت باشه پول دادن همسر وظیفه اش هست

،،،اره خیلی زندگی باهاش سخته ولی من بخاطر بچم مجبورم خانوادشم پرش میکنن ولی خواهرای خودش هر سال ۳دست ...

خودت مهم نیستی ینی بهونه نیار مگه آدم چند بار زندگی می‌کنه با این گدا صفتا عمرشون تلف کنه

خودت مهم نیستی ینی بهونه نیار مگه آدم چند بار زندگی می‌کنه با این گدا صفتا عمرشون تلف کنه

چی بگم خو خودم خیلی دلسوزم کلن ادم ساده ایم همه چیو درک میکنمم میفهمم ولی ...

عزیزم، چیشده مگه

هرچی فکنی پشتم نیست خانواده بشدت دروغگو و دوبهم زن بخاطر اونا کلی حرف کتکاری شده...چیزی ب اسم‌پول تو جیبی ندارم یادم نمیاد اخرین باز کی رفتم ارایشگاه صبح تا بعدظهر خوابه و لش‌...سرشب میره مغازه تا دوسه شب .. خوابم بهم ریخته روانم بهم ریخته خانواده حمایتم میکنه اما نمیدونم چرا موندم تو این زندگی

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
از کم شروع کن مثلا بگو ماهی یا هفته ای مثلا ۵۰۰ تومان بهم بده که لوازم ضروری مو بگیرم بعد حدود ۶ ماه ...

مرسی عزیزم  که وقت گذاشتی❤️ خیلی ایده خوبی بود اره کم کم باید عادتش بدم خیلی پرو شده انقدم اعتماد بنفس همیشه میگه زنای مردم نون نمیبینن بخورن با اینکه دو رو بریامون همه شوهراشون همه جوره بهش میرسن هواشو نو دارن ، یه سوال عزیزم اگه گفت مثلا تو اون ماه فلان چیزو خریدی منظورم لباس زیر میگه توکه خریدی دیگه نمیخاد باز بخری همونو استفاده خب اونم تا یه حدی برات بمونه میتونی استفاده بعد من چی جوابشو بدم ؟شاید سوالم مسخره باشه ولی میگم اصن سیاست ندارم انگار زبونم لال میشه جوابشو بدم 

2823
2791
2779
2792