2777
2789
عنوان

اگه بخوای منطقی انتخاب کنی کدوم❌

126 بازدید | 9 پست

اولیش همکارمه هردو معلمیم ۲۵ سالشه خانواده ها همو میشماسن از ۴ سال پیش خواستگارمه و بار ها پیشنهاد داده ولی خب من دوست نداشتم با کسی وارد رابطه بشم قبول نمیکردم و این که واقعا دوستم داره تا حدی برام ثابت شده از شرایطش بگم خونه ماشین داره پدرش استاد و هیات علمی دانشگاه مادرش روانشناس و خواهرش پزشک خودشم که گفتم معلمه و داره ادامه تحصیل میده 

دومی هم همکارمه ولی مهندسی هم خونده و معمار هستش ۲۴ سالشه تازه اشنا شدیم و حدود دوسه هفته حرف زدیم خودش یه حالت سنتیه دوست داره خانواده ها اشنا بشن زود و از نظر قیافه اینم بیشتر میپسندم 

خانواده معمولی داره ولی سرسنگین و مذهبی هستن 

خونه نداره ماشین و مغازه داره

مشکل من اینه که مورد دوم چیزی از خانواده من نه خودش میدونه نه خانوادشمه من بچه طلاقم و مادرمو ندیدم پدرم معتاد ازدواج کرده خواهر معلول دارم با مادربزرگم زندگی میکنم برام سخته مطرح کردنش اینا به کنار ممکنه خانوادش قبول نکنه

ولی خب مورد اولیه خانوادش کامل هم خودمو میشناسن هم خانوادمو و مادرش مدیرم بوده و همون موقع انگار خودش منو معرفی کرده 

بنظر شما کدوم؟؟؟ 

کدوم منطقی تره؟

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولی باوجودهمه این شرایطتت واینکه ازهمه زندکیت باخبره وبازم ۴ساله که منتظرته منطق میگه همون معلم اولی تازشم مادرشم باخبره وپسندیده چشم بسته اولی رو برو عزیزم موفق باشی