2777
2789
عنوان

روز موعدم امروز بود اما پریود نشدم

347 بازدید | 19 پست

سلام نی نی سایت های عزیز میشه بیایین کمکم کنید من اقدامم چنتا بی بی زدم که اولیش روژان بود بعد شاید یکساعت هاله انداخت واضح البته دوتا مدیکور بعدش زدم که یکیش رنگ پخش داد یکیش هم یه هاله به زور انداخت امروز که موعدم بود بی بی چک ویتاساین زدم یه هاله ی خیلی کمرنگ داد از طرفی هم این ماه ویروس جدید رو گرفته بودم هم فلوکونازول مصرف کردم میگم شاید بخاطر ویروس هورمون هام بهم ریخته..میترسم برم ازمایش باز منفی باشه☹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله بارداری عزیزم یه هفته صبر کن بعد برو ازمایش

عزیزم الان رفتم تاپیک هات رو خوندم از خدا میخوام ماه دیگه خبر بارداری خوب وسالم بهمون بدی.مطمعنی کیست داری؟من دیکه ب چیزهایی که دیدم به ۹۰ درصد دکترا اعتماد ندارم واقعا

انشالله بارداری عزیزم یه هفته صبر کن بعد برو ازمایش

دوتا چیز هست یکی اینکه کیست رو باید تشخیص بدن حتما از علم دکترت و تشخیص قطعی و درستش مطمعن شو شاید کیسه جنین بوده واینکه  به خواهرم بعد سقط گفتن کیست داری توی سونو که با پریود اول کامل رفع میشه و اینکه ممکنه حتی جنین تبدیل به کیست شده باشه یعنی تشکیل نشده باشه لقاح یا بارداری پوچ باشه خیلی مهمه حتما به چیزایی که گفتم دقت کن من با چشم خودم ازین چیزها زیاد دیدم گفتی تاحالا پریودت عقب نیفتاده اصلا و اینکه کیست هم سابقه نداشتی 

مممنونم عزیزم.صبر کردنه سخته چون باید خونه تکونی کنم خودم رو کنم بعد برم کمک مامانم تنهاست

عزیزم واقعا میدونم صبر کردن چقدر سخته پس اگه میخوای مطمئن بشی برو ازمایش تیتر بتا بده جوابش همون روز اماده میشه 

😍انشالله که باردارین خبرش و بهم‌بده 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
عزیزم الان رفتم تاپیک هات رو خوندم از خدا میخوام ماه دیگه خبر بارداری خوب وسالم بهمون بدی.مطمعنی کیس ...

عزیزدلم مرسی مهربون انشالله شما هم خبر بارداریتون و بهم بدین

اره متاسفانه رفتم دکتر گفت کیست داری واسم ناراحت کننده بود ولی خب چیکار میشه کرد دارو داد دکتر دارم مصرف میکنم‌امیدوارم با یه دوره مصرف از بین بره 

دوتا چیز هست یکی اینکه کیست رو باید تشخیص بدن حتما از علم دکترت و تشخیص قطعی و درستش مطمعن شو شاید ک ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

من قبل از اقدام‌به باردای سونو دادم خداروشکر مشکلی نبود

اما الان که سونو انجام دادم گفت کیسته 

واسه سقط من دفعه لخته داشتم و متوجه شدم چون تاحالا تجربه همچین دفعی نداشتم 

سونو بعد از سقطم انجام دادم گفت چیزی نیست

ولی چنتا تاپیک خونده بودم که بعد از سقط دچار کیست شدن 

بی بی چکات دیدم عزیزم

مبارک باشه مثبته😍

روژان خودکاری خیلی دقیقه 

😍انشالله که بسلامتی و خوشی این دوران و بگذرونی و نی نی و بغل بگیری

عزیزدلم مرسی مهربون انشالله شما هم خبر بارداریتون و بهم بدین اره متاسفانه رفتم دکتر گفت کیست داری و ...

قربونت برم خیالت راحت اگه کیست هست با همون یه بار از بین میره خدابزرگه ماه بعدش هم نی نی داری به امید خدا😍❤

بی بی چکات دیدم عزیزم مبارک باشه مثبته😍 روژان خودکاری خیلی دقیقه  😍انشالله که بسلامتی و خو ...

واقعا؟😍😍الهی که همینطور باشه ماه بعد هم نوبت تو باشه مامان بشی😍🫂

مرسی از راهنماییت عزیزم  من قبل از اقدام‌به باردای سونو دادم خداروشکر مشکلی نبود اما الان که ...

بله عزیزم دقیقا فدای سرت با پریود اول تموم میشه و ماه بعد  هم مامان میشی ان شالله عید امسال مامان باشی نی نی هم سالم و سرحال بیاد تو بغلت❤

عزیزم واقعا میدونم صبر کردن چقدر سخته پس اگه میخوای مطمئن بشی برو ازمایش تیتر بتا بده جوابش همون روز ...

قربونت برم.باید برم حتما...گفتم امروزم صبر کنم فردا صبح همون بی بی چک روژان رو دوباره بزنم ببینم خدا چی صلاح میدونه ❤

قربونت برم خیالت راحت اگه کیست هست با همون یه بار از بین میره خدابزرگه ماه بعدش هم نی نی داری به امی ...

مهربونم مرسی از انرژی مثبتت انشالله امیدوارم🙏🙏