2821
2789
همیشه باهاش حرف بزن، از روزی که داشتی، باهاش صادق باش چون اون از دلت خبر داره، دعا کن و قبل از هرکار ...

ی مدت خیلی رابطم باهاش خوب بود :) احساس نزدیکی بشدت داشتم ولی الان اندازع ی کهکشان بینمون فاصله اس🥲 انگار رو ندارم باز باهاش حرف بزنم

ی مدت خیلی رابطم باهاش خوب بود :) احساس نزدیکی بشدت داشتم ولی الان اندازع ی کهکشان بینمون فاصله اس🥲 ...

خدا خودش میگه من از رگ گردن بهتون نزدیک ترم هیچوقت هم دیر نیست واسه شروع دوباره

الان برو بسم الله بگو با انرژی خیلییییی مثبت شروع کن به حرف زدن باهاش و انرژی مثبت بده و بخند 

اعوذ بالله من الشیطان رجیم هم بگو چون میگی روت نمیشه با خدا حرف بزنی، این تلقین شیطانه، سلام منم به خدا برسون:)😍

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲❤️ مرسی عزیزم چشم  واسم دعا کن شمام

بی بلا عزیزدلم😍😘💙💙

حتماااا😍😍

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
وای اصلا بند ننداز ژیلت بکش من از حاملگی تا الان هفته ای دوبار ژیلت میزنم خیلی راحته

یعنی بگن بدترین کاری که تو عمرت کردی چی بوده میگم استفاده از ژیلت عین مردا شد موهام باید حتما حتما برم لیزر🥲

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

وای فقط راهکارارو نمک الکل الوئه ورا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نکن خاهر من هیییچی نزن

اول ازمایش بده برا هورمونات

دوم اصلاح با بند رو بزار کنار

با تیغ ابرو شیو کن (اول صورتتو بشور تونر بزن کرم ابرسان یامرطوب کننده بعد شیو کن)

سوم روتین مناسب نوع پوستت رو تهیه کن

اگ ارایش میکنی بزار کنار(کرمپودر پنکک کانسیلر هرررچی)

میسلارواتر ۱۱۸ت

شوینده ۱۸۵ت

تونر ۱۳۸ت

کرم ابرسان مرطوب کننده ۱۵۹ت

ضدافتاب ۱۷۴ت

کرم ضدجوش کنترل کننده چربی ۱۶۳ت

خودم مشاور فروش برند تراستم

و قیمتشم زدم جلو هر محصول

تمام محصولات تراست فاقد پارابن

تحت لیسانس لوزان سوئیس🇨🇭

درخاس بده تا ایدی اینستامو بفرسم محصولاتو ببینی

...