2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پشمامم 

بندو با الکل قبلش ضد عفونی کن قبول بعد اصلاح دستو صورتتو آب نزن تا ۴ ساعت 

بعد اصلاح الورا بزار و قاشقو بزار فریزر یخ بزنه بزار صورتت که هم یخ بزاری هم صورتت خیس نشه

به نظرم برو پیش یه دکتر خوب ازش کمک بگیر شاید حساسیته

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕

وای اصلا بند ننداز ژیلت بکش من از حاملگی تا الان هفته ای دوبار ژیلت میزنم خیلی راحته

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چجوری رفیق باشیم؟

همیشه باهاش حرف بزن، از روزی که داشتی، باهاش صادق باش چون اون از دلت خبر داره، دعا کن و قبل از هرکاری بسم الله بگو 

فقط وقتایی که مشکلی داری نرو سراغش همیشه برو، چه تو خوشی چه غم، اون رفیق عالی ایه😍

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز