2777
2789
عنوان

کسی هست شرایطش مثل من باشه ؟

101 بازدید | 10 پست

وسواس دارم به نجسی پاکی . سر همین وسواسم به هیچ کاری نمی‌رسم . خونه نامرتب . غذا خیلی وقتا درست نمیکنم .به خودم نمی‌رسم . افسردگی دارم .بعد ۹ سال ازدواج هنوز بچه ندارم .اضافه وزن دارم اما اراده ندارم لاغر کنم .به خودم نمی‌رسم . افسرده هستم .وسواس اذیتم می‌کنه .از زندگی عقب افتادم .شاغلم هستم .😞😞😞

وسواس فکری هم هست یا فقط حساسی به شست و شو

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش روانشناس رفتی؟

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

هیچکدوم

ولی چندین نفر و میشناسم با این مشکل

تنها راهش اینه که اولا خودتون عزم و اراده کافی برای کنار گذاشتنش داشته باشید و به حرف‌های روانشناستونم گوش بدید و به راهکارهاش عمل کنید.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
آره فایده نداشته 

روانپزشک با روانشناس فرق داره عزیزم

بهتون دارو میده خیلی تغییر میکنه زندگیتون

افسردگی یه بیماری شایع الان خیلی ها دچارش میشن

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
برو پیش روانپزشک عزیزم

اول باید به روانشناس مراجعه کنند اگه موردشون پیشرفته باشه خود روانشناس به روانپزشک ارجاع میده.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
اول باید به روانشناس مراجعه کنند اگه موردشون پیشرفته باشه خود روانشناس به روانپزشک ارجاع میده.

نه عزیزم معمولا اول به روانپزشک مراجعه میکنن

اگر لازم باشه دارو بخورن براشون مینویسن اگر لازم نباشه هم فقط میگن بره پیش روانشناس 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی