2777
2789
عنوان

لعنت به دلتنگی

29 بازدید | 1 پست

هیچکاری ازم برنمیاد رفت که رفت دیگه حتی نمیتونم صداشو بشنوم همه چیو تموم کردو رفت و گفت میخواد بایکی دیگه باشه و بااون ازدواج کنه گفت دوسم نداره و گفت میخواستی نمونی پنج سال باهام گفتم من اونقدر دوستت داشتم بخاطر اینکه ی لحظه باهام قهر نباشی همه کار کردم گفت میخواستی نکنی خودت کردی خودت خواستی منم برات کم نذاشتم چون خواستی بمونم موندم پیشت ولی دیگه تمومه💔گفت برو دنبال زندگیت😭😭😭😭

دارم دق می کنم اما نه خدا صدامو میشنوه و نه اون واسش مهمه بمن چی میگذره.. فقط یه گوشه نشستم و نگاه میکنم کی شب میشه کی روز میشه یروزم بدون گریه شب نمیشه، چقدر تو نامرد بودی اول ک گفتی دوسم نداری خودت گفتی دوسم داری که موندی پیشم اما حالا که کارت باهام تموم شده میگی اگه موندم چون توخواستی.. 

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلختر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقهاش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونهاش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی از ماها که وسط شلوغترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

نمیتونم باور کنم ک ولم کردی و رفتی دیگه اینقدر غریبه ای باهام که حتی جواب تماسام رو نمیدی تو همون ادمی هستی که شبا رو زنگ می زدی می گفتی میخوام صدات تو گوشم باشه تا بخوابم💔💔

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلختر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقهاش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونهاش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی از ماها که وسط شلوغترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.