2777
2789

پسرم سومه بنظرتون از سال دگ سرویس بگیریم بازم؟

من میگم بسه باباش میگه نه 

یا هوا الودس 

اینا اکثرا تعطیلن

بعد سرویس هم پول کامل و میگیره 

تا مدرسه پیاده یک ربع راهه تقریباً 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی ک تمام ۱۲سال و پیش دبستانی رو همچنان با سرویس رفتم و الان تا سر کوچه پیاده برم گم میشم

آخه اینم کار پدرش جوریه در هفته دو روز سرکاره 

بقیش شب کاره میگم خودش اون دوروز وبره

امنیت بچه تون اونم توی این جامعه خراب خیلی بیشتر از هزینه ی سرویس می ارزه

ما امسال به خاطر دوری مسافت سرویس گیرمون نیومد صبح شوهرم میبره ظهر من میرم میارم و اصلا حاضر نیستم در مورد بچه ام ریسک کنم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
امنیت بچه تون اونم توی این جامعه خراب خیلی بیشتر از هزینه ی سرویس می ارزه ما امسال به خاطر دوری مسا ...

آخه من دیدم تمام همسایه هامون و دوستاش پیاده میرن 

فقط چند نفر انگشت شمار سرویس دارن 

نمی‌دونم شاید درستش همین با سرویس رفتنه

والا من پیش دانشگاهی هم سرویس داشتم 

من برعکس حتی یکسالم سرویس نداشتم فقط اول بودم مامانم برد بعد با دوستام میرفتم میومدم شاید برای همین عجیبه برام

دختر منم سومه ولی بهش گفتم تا ده سالت تموم بشه صبر کن. اما دارم کم کم یادش میدم از خیابون رد بشه یا ...

نه بابا پسر من شیره .نون وایی می‌ره سوپری .بردن زباله .

فقط مدرسه رو میترسه باباش

من برعکس حتی یکسالم سرویس نداشتم فقط اول بودم مامانم برد بعد با دوستام میرفتم میومدم شاید برای همین ...

والا من شهر بزرگ بودم از خونه تا مدرسمون راه زیاد بود با سرویس میرفتم 

ولی کلا بچه با سرویس بره برگرده بهتره 

آواره کوچه خیابون هم نمیشه با دوستاش 

آخه من دیدم تمام همسایه هامون و دوستاش پیاده میرن  فقط چند نفر انگشت شمار سرویس دارن  نم ...

بالاخره به شهر محل زندگیتون بستگی داره 

من توی شهر بزرگ زندگی میکنم حتی همسایه کناریم رو نمی شناسم از همه بدتر اینکه با این اخبار بچه دزدی و تجاوز ( دور از جان همه بچه ها) روز به روز حساسیتم بیشتر میشه و جوانب احتیاط رو رعایت میکنم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.