2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 34 پست
واقعااا چرا آخه اینجوری میکنن

چون میدونه ناراحت نمیشید و بازم میرید و طبق میل اون رفتار مبکنید چرا باید سبک‌ خودشو تغییر بده

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوووف چه زشت غذا مونده بدی به کسی 

مثل زندایی من محرم رفتیم خونشون یه سر بزنیم داییم گفت شام بمونید ب زنداییم گفت پاشو شام درست کن اونم برگشت گفت وای کلی غذای نذری داریم همونارد میخوریم بخدا حیفه اصرافه غذا بزارم ماهم نموندیم گفتم بشین خودت بخور نذریاتو تنهایی 

آدم برا شکمش جایی نمیره ولی این برخوردهام درست نیست 

همین بگو خیلی ناراحتم🥺 خونه نیستم دو شیفت سرکار کلا هفته ایی یکبار میرم یک وعده اینم خ ...

من دوسه ماه یه بار میرم خونشون واسه یه وعده .....بعضی وقتام خودم میبرم ..تازه اون موقع هم مدام ماکارونی درس میکرد یعنی حتی واسه عید دیدنی خودشون دعوت میکردن ماکارونی میزاشت من بهم برمیخورد و حالم بد میشود ویه بار رسما نخوردم گفتم از بس ماکارونز خوردیم حالمون بدمیشه و دیگه نپخت اون سه ماه یه بار تا من دعوت نکنم اونم نمیکنه ...هی خواهر زمونه ی بدی شده واقعا محبتا از بین رفت و رقابت و چشم هم چشمی و بدجنسی جاش اومده

من دوسه ماه یه بار میرم خونشون واسه یه وعده .....بعضی وقتام خودم میبرم ..تازه اون موقع هم مدام ماکار ...

واقعا همینه

من خالصانه دوسشون داشتم و بهشون کمک میکنم و میکردم

اما این رفتارا باعث میشه توهم زرنگ باشی درحالی که اصلا دلم نمیخواد این آدمی باشم 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
واقعا همینه من خالصانه دوسشون داشتم و بهشون کمک میکنم و میکردم اما این رفتارا باعث میشه توهم زرنگ ...

دقیقا همین منم از زرنگ بودن خوشم ننیاد خیلی کمکشون کردم تو زندگ از وقتی من عروسشون شدم ۵۰۰ درجه کشیدمشون بالا و از نطر زندگی ...ولی همونا الان شاخ شدن برام منی که وقتی میان هیچ چیز کم نمیزارم و بهترین پزیرای رو دارم ولی متاسفانه بد برداشت کردن انگار من وطیفه مه منم نمیرم کلا شاید هفته ای یک بار یه ساعت برم بعد شام با شوهرم برگردیم دیگه در حقشون لطف نمیکنم و قدمی بر نمیدارم 

دقیقا همین منم از زرنگ بودن خوشم ننیاد خیلی کمکشون کردم تو زندگ از وقتی من عروسشون شدم ۵۰۰ درجه کشید ...

مثلا تا بحال تو این همه زندگی ته چین نخورده بودن

من براشون درست کردم 

به خواهرشوهرم گفته وا نگا ببین برنجارو چجوری درست کرده خواسته با کفگیر هم بزنه اون نزاشته گفته نه این ته چین و.. 

پیرم نیستن ها 

اینا برام مهم نبود و می‌گذشتم و بهش فکر نمیکردم یا با خنده رد میکردم 

چون ناراحتم می‌کرد اما گاهی اوقات واقعا نمیشه کنترل کرد

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
منم همینطور شدم  چقد همیم 😅

وقتی یکی خوبی میکنه طرف باید قدر بدونه نه هوا برش داره که من کیم ....چرا ما ادما نمیتونیم باهم خوب باشین چرا این حس حسادت لعنتی وجود داره من وسایل خونمو عوص کردم مادر شوهرم و خواهر شوهرم عین عقده ها کل شهرو گشتن تا مث فرشای من پردا ی من بخرن پرو پرو ادرس مبلمان فروم میخواس....اینا که ادرس میخواستن همونایی بودن که وقتی خریدم حسادت از وجودشون نیریخت حتی یه تبریک نگفتن داشتن سکته رو میزدن