2777
2789
عنوان

اولین رابطه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 25 پست
چیکار کنم پس خصلت انسانیم چی

نمیگم خودم خیلی ماه بودم نه تجربه کردم به شدت آسیب دیدم هم خودم هم دوستان ودخترای اطرافمو دیدم که چقدر دچار مشکلات شدن

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قضاوت نمیکنم اما دخترا هم از پسرا کم نمیارن🙂

فک میکنی هنوزم اگ خدایی نکرده اتفاقی بیفته اون خیلی راحت میکشه بیرون ولی دختر اگه خانوادش بفهمن کارش تمومه اگه جایی پخش بشه میشه انگشت نمای مردم اخر سرم تمام حرف و حدیث و بدبختیش مال دختره

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

17  اووم بنظرم اگه موافقتی باشه خیلی بهتره اینکه دوطرف به بلوغ ذهنی رسیده باشن

سنت کمه ،احساسی برخورد می‌کنی 

مشخصه تصمیم خودتو گرفتی 

اما بقیه اهدافت رو فراموش نکن 

خود دانی عزیزم

کاربری اولم نیست فکر کنم کاربری نهمم باشه🦦
عزیزم زندگی همینه ادما میان و میرن ولی خب دوستی اینارو داره خیلی کم ب ازدواج میرسه پس ته اکثر روابط ...

خیلی از این وضعیت بدم میاد😂😭

کاریش هم نمیشه کرد 

فک میکنی هنوزم اگ خدایی نکرده اتفاقی بیفته اون خیلی راحت میکشه بیرون ولی دختر اگه خانوادش بفهمن کارش ...

خیلی نوع ادم وجود داره الان یک دوست دارم خانوادش بهش گوشی و حق دور دور نمیدن

ولی یک دختر خاله دارم همش با پسراست میره بیرون با اینکه دوسال از دوستم کوچیک تره

سنت کمه ،احساسی برخورد می‌کنی  مشخصه تصمیم خودتو گرفتی  اما بقیه اهدافت رو فراموش نکن ...

کلا احساسیم ولی هرکسی نمیتونه بفهمه

نه هنوز تصمیم جدی نگرفتم دارم بهش فکر میکنم 

هدف اصلیم که بزرگترین گناهه

خیلی نوع ادم وجود داره الان یک دوست دارم خانوادش بهش گوشی و حق دور دور نمیدن ولی یک دختر خاله دارم ...

خیلی بیشتر بستگی به طرف مقابلت داره اگرم میخای وارد رابطه بشی کسی و انتخاب کن که بالغ و فهمیده باشه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد منطقی برخورد کنه نه از این جونای بیکار و علاف

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
خیلی بیشتر بستگی به طرف مقابلت داره اگرم میخای وارد رابطه بشی کسی و انتخاب کن که بالغ و فهمیده باشه ...

اووم بعضیا خیلی بیکارن و فقط دنبال دردسر میگردن