2777
2789
عنوان

اولین رابطه!!!

475 بازدید | 25 پست

چجوری وارد یک رابطه خوب بشیم از کجا بفهمیم حسی که بینمون دو طرفه است??

خیلی وقته نمیتونم اعتماد کنم از نه شنیدن میترسم از رکب خوردن میترسم ،چیکار کنم که احساساتم بزارم کنار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من از سال ۹۴ یا ۱۹ سالگی تصمیم گرفتم با یکی قرار بذارم بالاخره😂😂

تا الان فقط دارم کات میکنم و شخص مورد نظرمو پیدا نکردم هنوز

به این راحتی نیس وارد یه رابطه بشی همون رابطه اول همه چی گل و بلبل باشه

مگه خیلی خوش شانس باشی

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

نمیدونم چرا ولی منم به این باورم ک این روابط فقط و فقط به ضرر دختر تموم شده پسرا خیلی عوضی شدن جدیدا داخل همین سایت روزی چندیدن مورد هست ک پسره داره تهدید میکنه یا با احساسات طرف بازی کرده

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
اره بچه تر که بودم عاشق شدم هنوزم دوس دارم

چند سالته؟

محتاط باش ،اخر این روابط جداییه،زیاد به ازدواج ختم نمیشن ،بیشتر برا رفع تنهایی موقت خوبه

کاربری اولم نیست فکر کنم کاربری نهمم باشه🦦

به قسمته فقط 

من با اولین نفری که آشنا شدم ی آدم به شدت پست بود که زن و بچه داشت به من می‌گفت مجردم میام خواستگاری عکس بچشو می‌فرستاد برام می‌گفت بچه خواهرمه 

خداروشکر فقط سه ماهه کات کردم بعدش فهمیدم متاهل بوده 

بار دوم با ی مرد به تمام معنا آشنا شدم و دل بهش دادم پشیمون نشدم خداروشکر

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
والا من از سال ۹۴ یا ۱۹ سالگی تصمیم گرفتم با یکی قرار بذارم بالاخره😂😂 تا الان فقط دارم کات میکنم ...

منم از این میترسم که دلبری کنه بره 

وگرنه که کاری نداره که بازی کردن با دل آدما

منم از این میترسم که دلبری کنه بره  وگرنه که کاری نداره که بازی کردن با دل آدما

عزیزم زندگی همینه ادما میان و میرن ولی خب دوستی اینارو داره خیلی کم ب ازدواج میرسه پس ته اکثر روابط شکست مگه با کسی دوس شی که همون اول بگه قصدش ازدواجه این تنها راهشه

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
چند سالته؟ محتاط باش ،اخر این روابط جداییه،زیاد به ازدواج ختم نمیشن ،بیشتر برا رفع تنهایی موقت خوبه

17 

اووم بنظرم اگه موافقتی باشه خیلی بهتره اینکه دوطرف به بلوغ ذهنی رسیده باشن