2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو عید و تعطیلات دو سه برابر وقتای عادی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

ما پارسال رفتیم 30 تومن خرج کردیم البته هتل نگرفتیم خونه اجاره کردیم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

اگه اهل سفر باشی و بلد باشی چکار کنی کجا بری خیلی کم در حد ۸ تومن. هم پرواز هم اقامتگاه باکیفیت و ارزون میتونی گیر بیاری. هم ماشین اجاره کنی یک روز ۸۰۰ تومن.

هم غذا پرسی ۳۰۰_۴۰۰

تازه هرمز و بندرعباس .. هم با لنج میری با ۱۰۰ تومن

این نرخ یک ماه پیشه. پروازو چک کن چنده

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
اگه اهل سفر باشی و بلد باشی چکار کنی کجا بری خیلی کم در حد ۸ تومن. هم پرواز هم اقامتگاه باکیفیت و ار ...

ما قیمت تورهای قشم رو نگاه کردیم حداقلش از هفت و نیم شروع میشد برا سه شب اقامت و تفریح ...جالبه همین نرخ برای تور استانبول بود برا 4 شب ...

عقلانیترش اینه طرف همین پول رو بده بره استانبول 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
ما قیمت تورهای قشم رو نگاه کردیم حداقلش از هفت و نیم شروع میشد برا سه شب اقامت و تفریح ...جالبه همین ...

آره ولی استانبول عملا با ۸ تومن میری تو کلبه وحشت😁 سوییت های فوق العاده کثیف. دسترسی خیییلی بد و کلی پول تاکسی باید بدی.

استانبول سه ستاره با دسترسی خوب حداقل از ۱۳ شروع میشه.

برای تفریح هم جداگانه باید خرج کنی. این فقط پول هتل و پروازه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
آره ولی استانبول عملا با ۸ تومن میری تو کلبه وحشت😁 سوییت های فوق العاده کثیف. دسترسی خیییلی بد و کل ...

نه والا ...باور کن سه ستاره های اونجا در مقابل سه ستاره های کیش 5 ستاره محسوب میشن ...قشم رو چون نرفتم نمیدونم ...

ما 4 ستاره رفتیم عالی بود .با میدان تکسیم 2 دقیقه فاصله داشت ..دسترسی به مترو و اتوبوس و تاکسی و همه چیش عالی بود ....همون هتل رو برا ماه پیش که نگاه کردیم نهایت با 10 تومن میتونستی 6 شب رو بری که عالی بود ...(الان نمیدونم گرون کردن یا نه ) 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........