2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید کنارش ورزش کنید و تا دیدین دارین سیر میشین دست از غذا خوردن بکشین

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

اینقد اعصابم خورده رفتم تو جو ساندویج فلافل سفارش دادم ولی نصف خوردم اصلا یهو گفتم دیگه ول میکنم راحت زندگیمو میکنم بد رفتم دم اینه پشیمون شدم برا جبران نصف ساندویجم میان وعدهام چای سبز و ناهار شامم میوه یا سبزیجات خام کم

من الفا اسليم خوردم تو چهل روز پنج كيلو كم كردم

وای   من عاشقشمممم من ی دورخوردم از 93 رسیدم 79 ولی این رزبری کتون باورت میشه الان نزدیک پونزده روزه میخورما ولی فق یکی دوکیلو کم

وای   من عاشقشمممم من ی دورخوردم از 93 رسیدم 79 ولی این رزبری کتون باورت میشه الان نزدیک پونزده ...

چه بد

چند گرفتى

اخه تعريفشو خيلى شنيدم

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
آلفا عاليه دوست دارم ى دوره ديگه هم بگيرم 

منممممـ

ولی همسرم دیگه قبول نمیکنه همش فشارم پایینه مدام گیجم میگه بسه دیگه فردا ی اتفاقی برات بیوفته چکار میخوای بکنی 

منممممـ ولی همسرم دیگه قبول نمیکنه همش فشارم پایینه مدام گیجم میگه بسه دیگه فردا ی اتفاقی برات بیوف ...

آها

نه براى شما خطرناكه

من الحمدلله مشكلى نداشتم فقط ى ساعت بعد مصرف تپش قلب مى گيرم ،كه خيلى هيجانى ميشم و دوست دارم اين هيجانو😂😬

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
آها نه براى شما خطرناكه من الحمدلله مشكلى نداشتم فقط ى ساعت بعد مصرف تپش قلب مى گيرم ،كه خيلى هيجا ...

ن من برا الفا اصلا سرگیجه نداشتم چکاپ کامل قبل و بعد خودنشم انجام دادم ک چیزیم نبود  خداروشکر اینروزا اینطورم