2777
2789
عنوان

لبمو جر داد😭😭

461 بازدید | 32 پست

شوهر من همیشه با انگشت حرف میزنه صدام نمیزنه هی با انگشت تق تق تق تق منم دردم میگیره عصبی میشم 

دیشب خواستم مثل اون صداش بزنم ببینم حسش چیه که همش منو اذیت میکنه 

برگشت چنان سیلی زد که لبم جر خورد الان انقد پف کرده که نگو 

به دماغمم دست میزنم درد میکنه استخونش 

صورتمم یکم درد میکنه 

بعد زدنش نشست انقدرررر فحش بارم کرد که نگو  بهمامانم به بابام توهین میکرد 

نمیدونم چیکار کنم طلاقم نمیتونم بگیرم موندم خدایا خودت کمک کن😞😞😞

خودتو دوست داشته باشی بردی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تبریک شما با یک دیوانه انسان نما هم خونه اید  

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

متاسفم براش 

ینی چطور با انگشت حرف میزنه؟

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی بیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

واااا روانیه ها 🫤

مثلا سه چهار ماهه عروسی کردیم از الان داره اینجوری میکنه به خدا تو این سه چهار ماه اندازه ۳۰ سال پیر شدم😭😭

خودتو دوست داشته باشی بردی  
مثلا سه چهار ماهه عروسی کردیم از الان داره اینجوری میکنه به خدا تو این سه چهار ماه اندازه ۳۰ سال پیر ...

چرا شرایط جدایی نداری

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم