2777
2789
عنوان

وانتیه به شاسی بلنده فحش داد....

216 بازدید | 12 پست

همین الان زیر خونمون نمیدونم چی شد وانتیه داذ زد بلند: ز.نت رو مورد عنایت قرار دادم(بی ادبانش رو نمیتونستم بنویسم خودتون میدونین دیگه)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لعنت بهش که با طرف دعوا کرده به زنش فحش داده

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

یک مفهوم زننده جنسی رو با کلمات جایگزین و بدون لفظ رکیک هم بگی به همون زشتی باقی می‌مونه! 

اگر اینگونه خواسته‌اید مثلا با رعایت ادب منظورتون رو برسونید باید بیان کلی کنید و از نقل به مضمونش هم خودداری کنید.

شایت جایش را گرفته بود 

دلیل نداره به زنش فحش بده... لعنت به هرچی نر که درست تربیت نشدن

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
به نظر من شخصیت آدما موقع رانندگی کاملا مشخص میشه دخترا حواستون باشه کنار رلتون میشینید حواستون به ر ...

خدایی موقع رانندگی بعضی آدما خیلی بد رانندگی میکنن و عجله دارن انگار کجا میخوان برن!

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین