2777
2789
عنوان

رابطه سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 59 پست
درسته ولی راهی واسه بکارتم هست ؟!یا اینک اگه خاستم ازدواج کنم رک به طرفم بگم که بچگی کردم؟

درمورد بکارتت باید بگی به طرف مقابل چون این کسی که داری ازش تعریف میکنی به نظرم بهش میخوره خیلی راحت جلو شوهرت بگیره وهمچی بهش بگه چون میگی به خاطرت وعوا کرده فقط خانوادت بفهمن مشکلی نداری؟

خب من میخام بیخیال شم ولی از ی طرف دیگ بکارنم و چیکار کنم راهی هست واسش؟

🤦🏻‍♀️من فکر کردم باکره ای ،🥺💔عزیزم چرا اینکارو کردی اینجا ایرانه من خودم به شخصه اپین مایندم ولی اینجا اورپا نیست مردم ما فرهنگشو ندارن پسری که اینجا رابطه جنسی بخواد قطعا داره سو استفاده میکنه نباید میدادی تهدیدش کن اگه اومد خواستگاریت هیچ یا اینکه باهام فرار کنید دادگاه چون بکارتت رو از دست دادی باهم عقدتون می‌کنه یا کلا دیدی اوکی نمی‌ده بیخیال شو دنبال ماما خوب باش پردتو بدوزه و تمام و کدوم شهری؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درمورد بکارتت باید بگی به طرف مقابل چون این کسی که داری ازش تعریف میکنی به نظرم بهش میخوره خیلی راحت ...

نه از اون بابت همچین آدمی نیست .اره خب خونوادم نباید بفهمن که رابطه داشتم ابرو ریزی میشه .اصن نمیدونم چیکار کنم چندماهه فکرش افتاده به جونم 

🤦🏻‍♀️من فکر کردم باکره ای ،🥺💔عزیزم چرا اینکارو کردی اینجا ایرانه من خودم به شخصه اپین مایندم ولی ...

خلی اشتباه کردم و نمیخام به زور بیاد جلو زندگی اجباری نمیخام .مال اصفهانم 

منم متاهلم ی نفر عاشقم شده

همش چرته اونی واست میمونه که اومده جلو واست من خودم خیلی خوب ب بقیه مشاوره میدادم ولی سر این اصلا نفهمیدم چیشد و چیکار کردم ک ب اینجا رسیدم 

امور اداری.روح و روانی خیلی بهم ریختم و نمیدونم باید چیکار کنم با خودم و زندگیم 

برو دانشگاه درستو بخون  سعی کن مستقل بشی یه گوشه خونه وایستی اینده تلخ تو انتظاراته ،پرده بکارتتم شنیدم دکتر هایی هستن که عین روز اولش میکنن مخصوصا اصفهان که شهر خیلی بزرگیه میتونی پیدا کنی پول اینا داری؟