2777
2789
عنوان

رابطه سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 59 پست

اینطوری که شما شمشیر از رو بستی منم جرات ندارم حرف بزنم . 

اما ی حرف به همه دخترا ، من این حرفو از دهن ی مرد نه ها ده مرد با رنج سواد لیسانس به بالا شنیدم دختری که برای ازدواج بخوان حتی بهش دست هم نمی زنند برای منم اولش تلخ بود تا گذر زمان بهم ثابت کرد . 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دیگه کار از سرزنش و نصیحت گذشته. کاری که با خودت کردی.. ولی قاطعانه تمومش کن. ینی چی ازدواج هم نمیکن ...

من چندماه ولش کردم هر موق یکم فراموشش میکنم میاد پیام میده منم انق احمقم ک هی میخامش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواستگار ک می‌اومد میگفت نه ولم و نکن این چیزا 

به نظرم بهش فرصت بده چند ماه بگو اگر تکلیفمون مشخص کردی که هیچ اگر نه نمیخوای وارد ی رابطه بشو ازدواج کن اصلاهم بهش توجه نکن تا کی میخوای پاش بمونی بعد از چند وقت که سن شما زیاد شدو اون رفت بایکی دیگه ازدواج کرد وموقعیت های الان نداشتی چی تا اخر عمرت حسرت میخوری 

به نظرم بهش فرصت بده چند ماه بگو اگر تکلیفمون مشخص کردی که هیچ اگر نه نمیخوای وارد ی رابطه بشو ازدوا ...

خب منم گفتم تکلیف گفت تا آخر بدون ازدواج باهم بمونیم چه تو چ هر کس دیگ نمیتونم باهاش ازدواج کنم

من چندماه ولش کردم هر موق یکم فراموشش میکنم میاد پیام میده منم انق احمقم ک هی میخامش

خب خودت اراده ترکش رو نداری. اونم همینو میبینه که نمیره. وقتی جواب پیاماشو ندی زنگ زد جواب ندادی دیگه اونم بیخیال میشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب منم گفتم تکلیف گفت تا آخر بدون ازدواج باهم بمونیم چه تو چ هر کس دیگ نمیتونم باهاش ازدواج کنم

یایکی دیگه وارد رابطه بشو کاملا جاشو برات پر میکنه بیخیالش بشو کسی که تو رو بخواد مطمعن باش باهمه دنیا میجنگه برای به دست آوردنت

چه پروو تعیین تکلیف میکنه تا اخر عمر. جات بودم ردش میکردم جوری که انگار نبوده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
یایکی دیگه وارد رابطه بشو کاملا جاشو برات پر میکنه بیخیالش بشو کسی که تو رو بخواد مطمعن باش باهمه دن ...

درسته ولی راهی واسه بکارتم هست ؟!یا اینک اگه خاستم ازدواج کنم رک به طرفم بگم که بچگی کردم؟

چه پروو تعیین تکلیف میکنه تا اخر عمر. جات بودم ردش میکردم جوری که انگار نبوده. 

😑همین کار و میکنم تازه یه حرفایی بهم زد قبلش ولی یجور رفتار میکنه انگار یه آدم تو دنیا عاشقمه اونم اینه