2777
2789
عنوان

رابطه سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 59 پست
نه فعلا هیچی از همچی عقب افتادم

من والله انصراف دادم از میکروبیولوژی اومدم تو۲۲سالگی به رشته مهندسی  کامپیوتر ترم دو هستم تو ۲۰سالته ناامید نباش ثبت نام کن تو دانشگاه فنی برو دانشگاه اگه خانوادت اوکی باشن برو شهری به غیر از شهر خودت مثل تهران اینا 

نه از اون بابت همچین آدمی نیست .اره خب خونوادم نباید بفهمن که رابطه داشتم ابرو ریزی میشه .اصن نمیدون ...

میدونم حق میدم خیلی ذهن درگیر میشه اما نمیدونم واقعا باید چکار کنی کاش قبل از رابطه بیشتر راجب این آقای تحقیق میکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ولی کار کنم میشه

یه چیز بگم پول داشته باشی همه چیز اوکی میشه همه چی زبان انگلیسیتم قوی کن مدرک بگیر لازم باشه کلا از اینجا برو تو دردسر نیفتی و بخاطر اینجور چیز های مسخره به درد سر نیفتی خدا بزرگه ،یه روز میرسه هیچ حسی هیچ ناراحتی نسبت به این موضوع تو دلت نمی‌مونه اون مثلا آدم رو هم کلا بلاک کن یا خطت رو عوض کن زندگی نو رو شروع کن خودتو بی آبرو نکن بخاطرش بره به جهنم باشه؟!