2777
2789
عنوان

خونه خودم

204 بازدید | 16 پست

بچها من دارم دیونه میشم یا شدم خودم نمیدونم از وقتی اومدم خونه خودم شبا ب سختی خوابم میبره اصلا نمیبره اصلا ارامش ندارم هرجا میرم خوبم خونه خودم خیلی اذیت میشم شب ک میشه غمم میگیره  اصلا خوابم نمیبره پر از نشخوار ذهنی میشم فکرای منفی ب شدت میاد سراغم بی خوابی عجیبی میاد ولی هرجا خونه هرکس میرم خوبم موندم چ کنم کلافم نمیدونم چمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید انرژی منفی توی خونت هست، سنگ نمک بذار چهار طرف اتاقی که میخوابی توش و آیت‌الکرسی بخون

نمیدونم انگار تو خونم همش غم میگیرم همش احس کلافگی  بی خوابی خیلی خستم از وضعیتم

من الان سه روزه بعد ازدواجم از خانوادم جدا شدم همش کارم گریه ست احساس افسردگی دارم با اینکه هرروز سر ...

اخی غصه نخور خوشبحالت ک نزدیکشونی  من ی شهر غریبم  پونزده روز ی بار میرم چند روز 

اخی غصه نخور خوشبحالت ک نزدیکشونی  من ی شهر غریبم  پونزده روز ی بار میرم چند روز

😕خیلی سخته مخصوصا بچه اخر باشی بیشتر دلم واسه مامانم میسوزه احساس میکنم تنها شده

چرا؟؟؟ فیلم ببین، کناب صوتی گوش کن، موسیقی، حالش رو ببر من عاشق شبم، سکوت و ارامش و تنهایی

نمیدونم خونم حس حال خوب نداره  الان همین من خونه مادر شوهرم میرم راحت خوابم میبره خونه بابام میرم زود میخپام 

ولی خونه خودم انگار ن انگار همش فکرای منفی میلد سراغم همش اعصاب خوردی هوفف

😕خیلی سخته مخصوصا بچه اخر باشی بیشتر دلم واسه مامانم میسوزه احساس میکنم تنها شده

مامان منم خیلی بد من گریع میکنه همش تنهاست تو ک میتونی بیشتر سر بزن 

من ک هیچ😕