papappa مدیر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 2016 عنوان خونه خودم | مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 16 پست بچها من دارم دیونه میشم یا شدم خودم نمیدونم از وقتی اومدم خونه خودم شبا ب سختی خوابم میبره اصلا نمیبره اصلا ارامش ندارم هرجا میرم خوبم خونه خودم خیلی اذیت میشم شب ک میشه غمم میگیره اصلا خوابم نمیبره پر از نشخوار ذهنی میشم فکرای منفی ب شدت میاد سراغم بی خوابی عجیبی میاد ولی هرجا خونه هرکس میرم خوبم موندم چ کنم کلافم نمیدونم چمه 1402/11/24 | 02:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhdseam عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 1709 مامان منم خیلی بد من گریع میکنه همش تنهاست تو ک میتونی بیشتر سر بزن من ک هیچ😕 سخته واقعا😕الان ک فکرشو میکنم کاش تا اخر عمر مجرد میموندم خیلی دل کندن از مادر سخته حتی برای چند ساعت امیدوارم شماهم برات ی اتفاقایی بیفته بشه پیش هم زندگی کنین یا زود زود همو ببینین
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 11458 نمیدونم خونم حس حال خوب نداره الان همین من خونه مادر شوهرم میرم راحت خوابم میبره خونه بابام می ... اگه میتونی به دوست ، خواهر و یا اگه فرد نزدیکی رو داری ، بگو نزدیک غروب بیاد پیشت ، یکم وقت بگذرونید با هم ، شاید بهتر بشی عزیزم خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️