2777
2789
عنوان

داستان تعرض دختر فامیلمون

644 بازدید | 31 پست

یکی از دخترای فامیلمون که یه نسبت نزدیکی باهم داریم و خیلی صمیمی هستیم باهم و بسیار دختر خوبیه و دوستای خوبی برای هم هستیم، ایشون خیلی قبل پیش یه موضوعی رو با من در میون گذاشت که متاسفانه عموش بهش دست درازی کرده و عموی ایشون با من هم نسبت فامیلی نزدیک داره، وقتی این جریان رو دختر فامیلمون بهم گفت من خیلی عصبی و ناراحت شدم اصلا باورم نمیشد تو شوک بودم چون عموش خیلی فرد قابل اعتماد فامیله و همه دوسش دارن و زن و بچه داره و همه به زندگیش حسرت میخورن و من اصلا باورم نمیشد چون بهش نمیخورد همچین آدمی باشه و اعتبار زیادی تو فامیل داره

الان این دختر فامیلمون هرروز داره افسرده تر میشه، قبلا یه دختر مهربونو پرانرژی‌ بود ولی الان کاملا برعکس، و به هیچ عنوان اجازه نداد این موضوع رو به کسی بگم و کاملا می‌ترسه که بقیه سرزنشش کنن و منم نمیدونم باید چیکار کنم که حالش خوب شه چون رو درساشم حتی تمرکز نداره

اگر میشه راهنمایی کنید 

چند سالشه؟ 

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست درازی تا چه حد؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

خدا از عموش نگذره 

ان شاء الله عموش بمیره تا دختره بهتر شه

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

در چ حد بوده ؟؟

به نظرم اگه کامل تجاوز کرده باید قضیه رو علنی کنن به خانوادش بگن 

خانواده اون مرد عوضی 

ابن دختره چون داره فقط خودش این موضوع رو تحمل میکنه خیلی آسیب میبینه 

خونوادش چطورن 

یعنی میشه بفهمن و پشت دخترشون در بیان ؟

یا بدتر میشه؟

بنظرم بهترین راه یه مشاوره خوبه که بتونه تا یه حدی این زخمی که تو روحش مونده رو درمان کنه

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

امسال دیپلم میگیره

کار خاصی از دستت برنمیاد

فقط دائم بهش بگو اتفاقیه که افتاد و واسه هرکسی ممکن بود بیوفته 

قوی باش و از این حرفای انگیزشی

بستگی به خودش داره که کی بتونه با این قضیه کنار بیاد

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

در چ حد بوده ؟؟ به نظرم اگه کامل تجاوز کرده باید قضیه رو علنی کنن به خانوادش بگن  خانواده اون ...

نه فک نکنم کامل بوده

به بدنش دست زده

وقتی به خانوادش نگفته پس حتما خانوادش پشتش نیستن

فقط به من گفته این جریانو

دقیقا از یه دختر پرانرژی به یه دختر افسرده تبدیل شده

درکش میکنم چون تو کودکی بهم تعرض شده

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃