2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه دور شکمه که اصلا نگران نباش جنین مثل شما لاغره ، همین ولی استرس ، غذای کم براتون خوب نیست بهتره آرامش داشته باشی و خودتو تقویت کنی نی نی گناه داره هرروز پسته بادام درختی گردو فندق بخور اگه میشه یک کف دست گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده و نمک زردچوبه کباب تابه ای بکن، خیلی برای وزن و رشدش خوبه
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
دکترم امروز که ارتفاع رحم رو اندازه گرف گفت همون دو هفته رو کم داره و ممکنه کزن گیریش کم باشه و گف به هفته دیگه مجدد برو سنوی داپلر اگر که وزنت زیاد نشد...البته من سر بارداری اول هم کلن 6 کیلو اضافه کردم و پسرم تو هفته 38 با وزن 3200 به دنیا اومد
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
سونوی زیاد آدم رو وسواس میکنه بی خیال باش، استراحت کن و بخور اوووه ، تا چهل هفته ان شاءالله ۳ کیلو میشه حداقل ، وزنش عالیه سزارین هم نمیخواد فقط تغذیت خیلی مهمه اگه میشه کباب خونگی هرروز بخور
ممنونم کیمیا جان دادم همینا رو میخورم از دو هفته پیش البته... مونا جان میشه از شرایط خودت بگی...چطور بود که igurشدی
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
وقتی داپلر اول گفت جفت سالمه چرا دوباره داپلر بری ؟ دکترها گاهی زیاد میفرستن سونو ان شاءالله سالم و صالح سروقت میاد بغلت التماس دعا لطفا برای شفای مریض ما دعا کن
کیمیا جان نسخه پیچیدن برای iugr این نیست که بخواب و بخور و وزنش ماله نخوردن نیست که کمه مال خونرسانی ضعیفه لطفا دوستمون را هشدار کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹