2777
2789
آخه مونا جان من خیلی ها رو توی همین نی نی سایت دیدم که مشابه من بودن اما خب نی نی شونو به موقع و رسیده دنیا اوردن...نمی دونم والا فکرم کار نمی کنه
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من و نی نیم دعا کنید...دلم میخاد طبق موعدش و با وزن خوب و دل خوش دنیا بیاد...دوس ندارم تو دستگاه بذارمش
موندم مونا...از طرفی اطرافیانم میگن سنو بیشتر نگرانیتو دامن می زنه...از طرفی...نمی دونم
و دو تا از دوستام تو بارداری بعدیشون ان اس تی و سونو داپلر مرتب رفتن و تا آخر به سلامتی گذروندن اگه دکتر منم من را داپلر می‌فرستاد یا حواسم بیشتر به حرکات جنین بود این موضوع برام پیش نمیومد ولی من مار گزیده ام که دوست دارم تمام مادرهای دنیا بچه بغل از بیمارستان بیان بیرون و حساسم نسبت به این موضوع

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

عزیزم منم نگفتم فردا درش میارن گفتم برو داپلر دوباره اگه رشد کرده بود و حرکانش خوب بود میگذارن رشدش را بکنه من گفتم در کنارش مواظب باش گاهی یه روز دو روز دستگاه رفتن بهتر از فاجعه اس حواست را جمع کن

دو هفته چیز نگران کننده ای نیست اگه جواب داپلر حرکات لچه خوب باشه چزا که نه تا آخر 39 ایشالا با وزن خوب میرسه