2789
عنوان

وای پاهاش🥹🤰🏻

391 بازدید | 16 پست

پاهاش پاهاش پاهاش🥹🥹🥹🥹آی ننه🥹🥹🥹🥹کف پاهاشو میمالونه به دستم من قربون اون پاهای فندقیت برم مامان که میدی دستم بعد لیز میخوری قایم میشی باز دستمو برمیدارم باز پاهاتو میمالی به شیمکم😍😍😍😍😍😍😍

من قربون ذوق بازی کردنت بشم😍😍😍😍

ایشالا قسمت همه منتظرا 🥰🥰🥰

خیلی قشنگه نه دیدمش نه میدونم چه شکلیه چند کیلوعه ولی میدونم پاهاش کجاس قشنگ میذاره پاشو ناز کنم چون بریچه راحت میشه لمس کرد پاهاشو😍😍😍

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مستند دیدم بچه تو شکم مادرش دست میزد و حتی چشم هاشو باز میکرد به دست و پاهاش با تعجب نگاه می‌کرد من واقعا نمیدونستم جنین اینقدر قابلیت داره 

خدا براتون حفظش کنه و به سلامتی فارغ بشین  

یه مستند دیدم بچه تو شکم مادرش دست میزد و حتی چشم هاشو باز میکرد به دست و پاهاش با تعجب نگاه می‌کرد ...

اره عزیزم با صدای بلند از خواب بیدار میشه  غذاهایی که دلم میخواد میخورم بیشتر تحرک میکنه صدای من و باباشو خواهرشو میشناسه خواهرش بوسش میکنه بهش واکنش نشون میده از صدای باباش اگر تو حرکت باشه سکوت میکنه و گوش میده صدای آهنگو باهاش میرقصه انگار

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

الهی خدایا از این فنچا ب همه بده جوجه دوستمونن حفظ کن خیلی بچه شیرینه خیلی

الهی امین الهی امین الهی امین 

اره خیلی شیرینه مخصوصا که ارتباط جنین با خانوادش🥰😍

الهی امین الهی امین الهی امین  اره خیلی شیرینه مخصوصا که ارتباط جنین با خانوادش🥰😍

اوهوم منم پارسال همین روزا حامله بودم چقد سخت بود...بستری و بیمارستانو...

هیچم دلم تنگ نشده برا اون روزا😅

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اوهوم منم پارسال همین روزا حامله بودم چقد سخت بود...بستری و بیمارستانو... هیچم دلم تنگ نشده برا اون ...

😂😂😂😂بذار چندسال دیگه عرقت خشک شد همچین دلت تنگ بشه و بچه بیاری کههه😂😂😂

😂😂😂😂بذار چندسال دیگه عرقت خشک شد همچین دلت تنگ بشه و بچه بیاری کههه😂😂😂

حاملگیای من با همه فرق داره...

۱۰ سال طول کشید همین ی دونه...

۵۴۰ تا امپول تو شکم.

بالای ۱۰۰۰تا قرص

هرماه بیمارستان و سرم...دیگه نمیکشم.همین یکی بسه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

حاملگیای من با همه فرق داره... ۱۰ سال طول کشید همین ی دونه... ۵۴۰ تا امپول تو شکم. بالای ۱۰۰۰تا ق ...

وای الهی بگردم🙃معذرت میخوام بخدا نمیخواستم ناراحتت کنم عزیزم اگر خاطرا آزرده شد منو ببخش

الهی خدا برات حفظش کنه 🥰

وای الهی بگردم🙃معذرت میخوام بخدا نمیخواستم ناراحتت کنم عزیزم اگر خاطرا آزرده شد منو ببخش الهی خدا ...

ن عزیزم ناراحت نشدم افتخار میکنم ک خدا همین دسته گلو با همه این سختیا بهم داده ناشکر نیستم الحمدلله ک راهی پیدا کردم براش...

ولی واقعا فکر بچه دیگه کردن برام خیلی یخته

ن عزیزم ناراحت نشدم افتخار میکنم ک خدا همین دسته گلو با همه این سختیا بهم داده ناشکر نیستم الحمدلله ...

الهی شکر😊😊