2777
2789

من لیزخوردگی خفیف مهره کمر دارم سالهاست خفیفه گاهی با فعالیت سنگین دردش عود میکرد بعد یکی دو هفته با استراحت خوب میشد

چند وقت پیش دوباره کار سنگین کردم دردش عود کرد با این تفاوت ک دردش زد ب کف پای چپم و انگشت شست پای چپم یک چهارمش  حالت کرختی داره (روی شست پام و نصف زیر شست پا حس داره)

رفتم ام آر آی دادم تو گزارش ام آر آیم زده فرو رفتگی ساک تکال نمیدونم یعنی چی😢قبلا فقط لیزخوردگی خفیف و دیسک بالج رو تو مهره ال پنج اس یک میزد الان اینم اضافه شده

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
تکال ساک ، کیسه ای هست که نخاع و ریشه عصبی نخاع توی اون هستن ، طبق گزارش دیسک کمی بیرون زده و روی ای ...

چیکار باید بکنم عزیزم؟

دکتر برام فیزیوتراپی نوشته برم خوب میشه؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه  فقط درد و علائم  حسی باشه اونقدر مهم نیست ، با فیزیوتراپی و‌ورزش و رعایت کردن خوب میش ...

ممنون گلم برای من درد کمر هست و گاهی درد کف پا و حالت کرختی شست پا گاهی انگشتای دیگمم حس کرختی داره ولی چاقو میزنم حس دارن فقط شست پامه ک زیرش حس نداره

اگه چی باشه خطرناک میشه؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنون گلم برای من درد کمر هست و گاهی درد کف پا و حالت کرختی شست پا گاهی انگشتای دیگمم حس کرختی داره ...

حتما معاینه شدی و چیز مهمی نبوده ، علائمی مثل ضعف عضلانی و‌کاهش قدرت عضلات مثلا نتونی رو پاشنه یا پنجه راه بری ، یا علائمی مثل بی احتیاری ادرار و مدفوع مهمن که با این گزارش خیییییلی بعیده همچین مشکلهایی ، اگه اضافه وزن داری باید لاغر کنی ، پله بالا  پایین نکنی ، ورزشهای تقویت عضلات اطراف ستون مهره ها انجام بدی...

حتما معاینه شدی و چیز مهمی نبوده ، علائمی مثل ضعف عضلانی و‌کاهش قدرت عضلات مثلا نتونی رو پاشنه یا پن ...

بله عزیزم معاینه شدم اتفاقا دکتر بهم گفت رو پنجه و پاشنه پا راه برم ....

من ام آر آی ک دادم قبل اینکه گزارشش بیاد با عکسش رفتم پیش دکتر

دکتر گفت لیزخوردگیت خفیفه دیسکت هم یمقدار زده بیرون باید نوار عصب عضله بدی ببینیم مشکل پات از کجاست

خود دکتر نوار گرفت گفتن عصبات خداروشکر سالمن من پرسیدم پس مشکل پام از کجاست گفتن حسیه حسی یعنی چی؟ همون موقع حواسم نبود از خود دکتر بپرسم یعنی چی

بعد اومدم خونه جواب نوارو ک دیدم نوشته رادیکلوپاتی ...

ببخش گلم رادیکلوپاتی همون فرورفتگی تکال هست؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

هر عصب دو بخش عملکردی داره ، یکی حسی که همون حس پوست ، احساس گرما و سرما و .. هست ، یه بخش هم برای عصب دهی عضله که منقبض بشه و اندام بتونه حرکت کنه / وقتی عصب تحت فشار باشه مثلا تو‌همون لغزندگی مهره یا بیرون زدگی دیسک اگه عملکرد اون بخش حسی مختل بشه اهمیتش کمتره ، مثل همون گزگز کردن ، یا اینکه وقتی دست بزنی متوجه اون لمس نشی ، ولی اگه باعث بشه که عضله ضعیف بشه اونوقت اهمیت پیدا میکنه 

رادیکولوپاتی هم معنیش تحت فشار و آسیب قرار گرفتن یک ریشه عصبی نخاعی مشخص هست که باعث ایجاد علائم از جمله درد در مسیر اون میشه/ اینها دیگه توضیحات تخصصی تر هست ، کاری که شما باید انجام بدین اینه اصطلاحا بهداشت ستون مهره ها رو رعایت کنین، سرچ کنین حرکاتی که برای ستون مهره مضر هست چیاست، مثلا خم شدن برای بلند کردن اجسام روی زمین ، و ورزشهایی که باعث تقویت عضلات اطراف ستون مهره میشن انجام بدین ،

هر عصب دو بخش عملکردی داره ، یکی حسی که همون حس پوست ، احساس گرما و سرما و .. هست ، یه بخش هم برای ع ...

یک دنیا ممنونم عزیزم خیلی لطف کردین جواب دادین متوجه شدم دقیق

از امروز میرم فیزیوتراپی ازشون ورزشهای مناسب مشکلمو میپرسم ممنونم گلم❤

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
تکال ساک ، کیسه ای هست که نخاع و ریشه عصبی نخاع توی اون هستن ، طبق گزارش دیسک کمی بیرون زده و روی ای ...

سلام عزیزم خوبی ببخش مزاحمتون شدم 

دکتر برام قرص  ملوکسیکام نوشته بود و چند روزیه ک میخورم خداروشکر از وقتی میخورم دردام بهتر شدن کامل خوب نشدم ولی خب اون درد و سنگینی پام بهتره...ملوکسیکام مسکنه ؟درد رو موقتی خوب میکنه یا التهاب رو از دیسکم برداشته؟

داداشم میگفت نخور اون مسکن هست فقط برو فیزیوتراپی 

وقت گرفته بودم برا فیزیو منتهاهمسرم هنوز وقت نکرده منو ببره 

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام ، خدا رو شکر بهتری ، قرص مسکن هست که درد و التهاب رو‌کم میکنه ، بخور طبق دستور پزشکت اشکالی ندا ...

ممنون عزیزم لطف کردین جواب دادین❤💋

شما پزشکین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام ، خدا رو شکر بهتری ، قرص مسکن هست که درد و التهاب رو‌کم میکنه ، بخور طبق دستور پزشکت اشکالی ندا ...

سلام گلم ببخش یسوال داشتم

فرو رفتگی تکال همون تنگی کانال نخاعی هست؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏