2777
2789

شما چجوری توش غذا می‌پذیرد من امشب واسه اولین بار استفاده کردم ی طرف سیب زمینی سیاه شد اونطرف خام 

بعد چیزای سوخاری رو چطوری می‌پذید

سبد و اون زیرشون باید شست؟

کاغذ روغنی هم میخواد؟

بعد من دفترچه خوندم نوشته بود روغن نمیخواد اصلا ولی بعضیا میگن روغن خیلی کم میزنن میخواد بلاخره یا ن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندارم 

ولی اینکه یه طرفش سوخته و اونور خامه در حین پخت باید سبد رک بیاری بیرون زیر و رو کنی تا یکنواخت سرخ بشه

میگن سیب‌زمینی بدون روغن مثل لاستیک میشه

باید با نمک و فلفل و چندقطره روغن مزه دار بشه بهتره

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بنظرم اصلا خوب‌نیس

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

باید یکی دوبار هم بزنی قطعا 

شما معلومه اصلا هم نزدی

من برای جهازم خریدم فقط یکبار برای تست توش سیب زمینی سرخ کردم نتیجه واقعا عالی بود 

البته یکم ابپز کردم سیب زمینی رو زردچوبه و یک قاشق روغن و نمک زدم بهشون ریختم دوبار هم زدم