2777
2789
عنوان

وای خدا چرا مامان من اینجوره 😩

534 بازدید | 28 پست

۵روزه بابامو ول کرده رفته شهرستان بنده خدا میره سرکار میاد خسته کوفته ،خونه منم دو ،سه بار اومده ولی دیگ میگ روم نمیشه بیام ،هرچقد بابام زنگ میزنه میگ بیا بیه دیگ باز انگار ن انگار بچه اش مدرسه داره ،دو هفته قبل هم ی هفته خواهرم رو گذاشت خونه ما رفته بازم شهرستان بازم بابام میومد خونه ما،نمیدونم مامانم چرا انقد بی مسئولیته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرت راضی به رفتنش پس از پس خودش بر میاد نمیخواد مهمون داری الکی کنی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

پدرت راضی به رفتنش پس از پس خودش بر میاد نمیخواد مهمون داری الکی کنی

بیچاره پدرم گفته برو دو روز سه روز بمون ،الانم زنگ میزنه میگ بیاید هیچ اصلا انگار ن انگار 

اگه باهاش راحتی ، باهاش صحبت کن

نمیشه حرف زد باید درعمل کاری نکنه تا متوجه‌ شه و‌دلش نشکنه

اگه به زبون بیاره داماد سرزنش میکنه نه دخترش 

میگه فلان بهمان داماد گدا گشنه و این حرفا

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بیچاره پدرم گفته برو دو روز سه روز بمون ،الانم زنگ میزنه میگ بیاید هیچ اصلا انگار ن انگار 

فردا برو واسه دو روز غذا بپز برای پدرت و خواهرا برادرت و برگرد

مشخص درآمد نداری و خجالت زده ای واسه مخارج و مهمونی دادن 

اگه درآمد داشتی اینقدر اذیت نمی‌شدی

مثلا چیکار کنم؟

فردا برو خونه اش براشون غذا بپز و برگرد 

خب چرا بیاد خونه؟ چون نیست براش ناهار درست کنه یا تمیز کاری کنه بی مسئولیته؟ مگه آدم نیست

پدرت نمیتونه خودشو سیر کنه بدون مادرت؟

غصه نخور درست میشه.