2777
2789
عنوان

خانما لطفا جواب بدن(غشای هایمن)

116 بازدید | 9 پست

دوستان من دچار وسواس شدید فکری شدم،قبلنا که سنم پایینتر بود اگاهی از وجود غشای هایمن نداشتم،خودم هیچ اعتقادی به این ندارم که یه غشا بتونه بکارت ینفرو مشخص کنه ولی چون مادرمم موقع اولین رابطه خونریزی نداشته و بکارتش ارتجاعی بوده،مطمئنم سر بحث ازدواج از من میخواد برم گواهی بگیرم و طبق چیزاییک خوندم ممکنه اسیب دیدگی داشته باشه چون اگاهی نداشتم و چیزی وارد واژنم کردم،خیلی میترسم و گاهن وسواسش سمتم میاد،از یطرف میزنه سرم برم دکتر ماما یا زنان برا معاینه از یطرف هم میترسم بگه اسیب دیدگی داره و کلا نخام ازدواج کنم،یا میترسم کلا نرم و سر ازدواج برم اونموقع باز مشگل پیش بیاد،خیلی نگرانم و نمیدونم باید چیکار کنم:((اگر تجربه ای دارین یا چیزی مشابه لطفا کمکم کنین،دعاگوتونم:)

ببین گلم یا سعی خودت تنها بری دکتر...یا بزن گوگل تشخیص اونو توی خونه ببین...به یه اینه احتیاج داری خ ...

اینکارو زیاد کردم،خیلی سعی کردم خودم تشخیص بدم ولی عینن شبیه هیچی نیست،یکم شبیه کنگره ای یا ارتجاعیه که اونم تشخیصش یطور خاصیه من ازش نمیفهمم و دکتر تشخیص میتونه بده

ازیطرف میترسم برم دکتر اسیبی بگه بد دیگه افسرده شم دلم نره به هیچ ازدواج و رابطه ای.از یطرف میترسم الان بیخیال شم زمان ازدواج برم بد اونموقع ابروم بره🤦🏻‍♀️

چه چیزیه که ما دخترا درگیرشیم،مطمئنن هیچ رابطه جنسی نداشتم ولی همینکه ممکنه خودم کاری کرده باشم و فکر کنن کسه دیگه ای بوده خیلی بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکارو زیاد کردم،خیلی سعی کردم خودم تشخیص بدم ولی عینن شبیه هیچی نیست،یکم شبیه کنگره ای یا ارتجاعیه ...

نه عزیز اگه خودت بری خب از طرفی بهتره خیالت راحت میشه شاید راهی داشت...ولی نمون موقع ازدواج اونموقع خیلی سخت تره...امکان شوک و خداینکرده سکته و چیزای دیگه هست اونم فقط بخاطر شرم....پس خودت برو لطفا

نه عزیز اگه خودت بری خب از طرفی بهتره خیالت راحت میشه شاید راهی داشت...ولی نمون موقع ازدواج اونموقع ...

باشه عزیزم،فقط فرق داره پیش ماما برم یا دکتر زنان؟دکتر نمیشناسم ولی ماما نزدیک خونمون دیدم🫠

ایشالله چیزی نیس.صحیح و سالمی....برات دعا میکنم عزیزم.ولی دیگه تکرار نشه😄

😂🤦🏻‍♀️نبابا غلط بکنم،اونموقعم بچه بودم چیزی ازین مساعل سرم نمیشد،حالا تا روزیکه بخوام برم دکتر باز استرس جوابش هست تا ببینم چی میشه

😂🤦🏻‍♀️نبابا غلط بکنم،اونموقعم بچه بودم چیزی ازین مساعل سرم نمیشد،حالا تا روزیکه بخوام برم دکتر با ...

به خودت انرژی مثبت بده تا همه چی خوب پیش بره.دنبال هرچی باشیهمون میشه..پس اصلا سراغ فکر منفی نرو