2777
2789
عنوان

محل کارم ....

64 بازدید | 9 پست

بچه ها اومدم یک جایی دارم کار میکنم . امروز اولین روز کاریم بود ، دو تا خانومه  همکارم هستن . انقدر امروز مسخرم کردن و پشتم حرف زدن . حالم بهم خورد . طرف صاف تو چشمم نگاه می‌کرد و می‌خندید.  مدیره گفت کار یادش بدید . اینا هم اصلا انگار نه انگار . خودم همش با سیستم ور رفتم . 

ولی بخدا انقدر پول لازمم که فقط خدا میدونه. اما رفتارای امرورشون واقعا حالمو بد کرد .

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

محیط بیرون اونجوری ک انتظار داری نیست اگه میخوای کار کنی باید قوی باشی راه دیگه ای نیست

آره مجبورم قوی باشم . دو تا زن سن و سال دار که جای مادر من بودن ، داشتن منو اذیت میکردن 

عزیزم من فقط وارد شدم به شما بگم. اون خانوما ته دلشون به جونی و سرزندگی شما حسادت می‌کنن. مسخره کردن و اذیت کردن بذار رو حساب ضعف هاشون. این جور مواقع بعضی ها حس میکنن یه خانم جوان و قوی میخواد جاشون بگیره. تو روشن نشون نده داری اذیت میشی، انگار اصلا نمیفهمی و ناراحت نمیشی. یه مدت تحمل کنی کم کم خودت دست میاد چیکار کنی

مهربان باشیم