2821
2789
عنوان

محل کارم ....

64 بازدید | 9 پست

بچه ها اومدم یک جایی دارم کار میکنم . امروز اولین روز کاریم بود ، دو تا خانومه  همکارم هستن . انقدر امروز مسخرم کردن و پشتم حرف زدن . حالم بهم خورد . طرف صاف تو چشمم نگاه می‌کرد و می‌خندید.  مدیره گفت کار یادش بدید . اینا هم اصلا انگار نه انگار . خودم همش با سیستم ور رفتم . 

ولی بخدا انقدر پول لازمم که فقط خدا میدونه. اما رفتارای امرورشون واقعا حالمو بد کرد .

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

محیط بیرون اونجوری ک انتظار داری نیست اگه میخوای کار کنی باید قوی باشی راه دیگه ای نیست

آره مجبورم قوی باشم . دو تا زن سن و سال دار که جای مادر من بودن ، داشتن منو اذیت میکردن 

عزیزم من فقط وارد شدم به شما بگم. اون خانوما ته دلشون به جونی و سرزندگی شما حسادت می‌کنن. مسخره کردن و اذیت کردن بذار رو حساب ضعف هاشون. این جور مواقع بعضی ها حس میکنن یه خانم جوان و قوی میخواد جاشون بگیره. تو روشن نشون نده داری اذیت میشی، انگار اصلا نمیفهمی و ناراحت نمیشی. یه مدت تحمل کنی کم کم خودت دست میاد چیکار کنی

مهربان باشیم   
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز