2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 39 پست
انگیزشی یا نکته درسی؟😂 خب مثلا میگه منطقی فکر کن امسال بهترین سال برای قبولی کنکوره تو تاریخ ایران ...

برگام

بنظرت اگ 30 درصد باشه وضعیتت هنوزم امید هست؟

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
برگام بنظرت اگ 30 درصد باشه وضعیتت هنوزم امید هست؟

اگه سال های قبل بود نمیشد ولی امسال ۵۰ درصد معدله دوازدهمه که از امروزم شروع کنی بهش میرسی

ینی با ی معدل بالای ۱۸ و نیم و درصدای میانگین ۳۰ میشه قبول شد

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکتا رو ی ۱۰ جلسشو قبلا دیدم ماز مثلا اینطوره یکی ارایه و دستور درس میده یکی معانی شعر و متن کتاب یک ...

ب نظرت کدوم استاد خیلی خوب تدریس میکنه ادبیات و 

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔
ب نظرت کدوم استاد خیلی خوب تدریس میکنه ادبیات و 

یکتا

اساتید ماز که فامیلیشونو بلد نیستم بزنی نت میاره

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
یکتا اساتید ماز که فامیلیشونو بلد نیستم بزنی نت میاره

هوممم

باشه مرسی

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔
اگه سال های قبل بود نمیشد ولی امسال ۵۰ درصد معدله دوازدهمه که از امروزم شروع کنی بهش میرسی ینی با ی ...

ممنونم  

بعد من برا ترمیم حتی درسای نمره بالامم بزنم؟

ممنونم     بعد من برا ترمیم حتی درسای نمره بالامم بزنم؟

خواهش میکنم

مشاورم ب پشت کنکوریا گفته بود درسای زیر ۱۹ رو ترمیم بزنید البته منظورش خرداد ۴۰۲ بود قبل از اون دیپلم گرفته باشی همه رو ترمیم بزن

خواهش میکنم مشاورم ب پشت کنکوریا گفته بود درسای زیر ۱۹ رو ترمیم بزنید البته منظورش خرداد ۴۰۲ بود قب ...

پس باس همه رو بزنم  

فقط نمره جدیده کمتر باشه قبلیه رو میزارن؟

پس باس همه رو بزنم     فقط نمره جدیده کمتر باشه قبلیه رو میزارن؟

ربطی به نمره نداره ترازیه اگه تراز امتحان جدیدت بیشتر باشه که اونو میزارن اگه کمتر باشه همون نمره قبلی