ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 عنوان راهی راهیان نور هستم... کمک میخوام 🥲💫 292 بازدید | 11 پست دوستان... اولین سفرمه که بدون خانواده میرممیشه کمکم کنین ببینم چی باید ببرم؟ 🌱🫂Softly , I become endless, in you 1402/11/23 | 17:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melissssa عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 9526 مسواک حوله ناخنگیر نخ و سوزن،یه دست لباس راحتی کفش راحتی جوراب چندتا کلاه و عینک افتابی چون اونجاگرمه
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 18636 وسایل شخصی و لباس گرم و چیزایی که لازمشون داری تو وقت استراحتت اگه به چیزی نیاز داری ببری ببر ولی خیلی بارتو سنگین نکن تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ز_غوغای_جهان_فارغ عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2618 سلام التماس دعای ویژهدو دست لباسچادر مشکی و معمولیشارژر و هندزفریاگه میخوای بری حمام وسایل حمامخوراکی برای تو راه مسواکدستمال کاغذیپول نقد و کارت بانکی ❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 18636 جلسه توجیهی نمیزارن براتون؟! معمولا تو جلسه میگن چیا ببرید تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 وسایل شخصی و لباس گرم و چیزایی که لازمشون داری تو وقت استراحتت اگه به چیزی نیاز داری ببری ببر ولی خی ... شما رفتی؟حمام رو چی کار کنم؟؟ 🌱🫂Softly , I become endless, in you
ff75 عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 1882 وسایل شخصی ، مسواک وحوله خیلی کوچیک چون اونجا فرصت دوش گرفتن و اینا ک نیست اما شاید لازمت شد و خمیر دندان و یه دست لباس راحتی و لباس زیر و برس و اینجور چیزا دستمال جیبی و خوراکی و یه پتو مسافرتی ببر و یه ملافه که اونجا بکشی رو تختت
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 سلام التماس دعای ویژه دو دست لباس چادر مشکی و معمولی شارژر و هندزفری اگه میخوای بری حمام وسایل ح ... محتاجم 🌸عزیز.. واسه حمام چی کار کنم؟؟ نمیشه سه دست لباس ببرم هر روز حمام کنم؟؟ آخه هواش خیلی گرمه میگن 🌱🫂Softly , I become endless, in you
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 18636 شما رفتی؟ حمام رو چی کار کنم؟؟ آره عزیزم رفتم یه حوله مسافرتی بردار با یکم شامپو و صابون که اگه اونجا حموم داشت بتونی بری اگه نداشت هم هیچی دیگه 😅😅😅 تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 وسایل شخصی ، مسواک وحوله خیلی کوچیک چون اونجا فرصت دوش گرفتن و اینا ک نیست اما شاید لازمت شد ... چرا فرصت حمام نیست؟ من هرروز باید حمام کنم 😥 🌱🫂Softly , I become endless, in you
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 آره عزیزم رفتم یه حوله مسافرتی بردار با یکم شامپو و صابون که اگه اونجا حموم داشت بتونی ... مرسی🌸 🌱🫂Softly , I become endless, in you
ff75 عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 1882 چرا فرصت حمام نیست؟ من هرروز باید حمام کنم 😥 چون خوابگاها خیلییییی شلوغ هستن اون سال ک ما رفتیم ک اینجور بود صف های طولانی ، نرفتن و ترجیح میدادم حالا یبار بروتو سه روز دیگ ن هروز