2777
2789

وسایل شخصی و لباس گرم و چیزایی که لازمشون داری تو وقت استراحتت اگه به چیزی نیاز داری ببری ببر ولی خیلی بارتو سنگین نکن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام التماس دعای ویژه

دو دست لباس

چادر مشکی و معمولی

شارژر و هندزفری

اگه میخوای بری حمام وسایل حمام

خوراکی برای تو راه 

مسواک

دستمال کاغذی

پول نقد و کارت بانکی

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

جلسه توجیهی نمیزارن براتون؟! 

معمولا تو جلسه میگن چیا ببرید 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

وسایل شخصی ، مسواک و‌حوله خیلی کوچیک چون اونجا فرصت دوش گرفتن و اینا ک نیست اما شاید لازمت شد  و خمیر دندان و یه دست لباس راحتی و لباس زیر و برس و اینجور چیزا 

دستمال جیبی و خوراکی و یه پتو مسافرتی ببر و یه ملافه که اونجا بکشی رو تختت 

سلام التماس دعای ویژه دو دست لباس چادر مشکی و معمولی شارژر و هندزفری اگه میخوای بری حمام وسایل ح ...

محتاجم 🌸

عزیز.. واسه حمام چی کار کنم؟؟ نمیشه سه دست لباس ببرم هر روز حمام کنم؟؟ آخه هواش خیلی گرمه میگن

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
شما رفتی؟ حمام رو چی کار کنم؟؟

آره عزیزم رفتم 

یه حوله مسافرتی بردار با یکم شامپو و صابون 

که اگه اونجا حموم داشت بتونی بری 

اگه نداشت هم هیچی دیگه 😅😅😅

وسایل شخصی ، مسواک و‌حوله خیلی کوچیک چون اونجا فرصت دوش گرفتن و اینا ک نیست اما شاید لازمت شد   ...

چرا فرصت حمام نیست؟ من هرروز باید حمام کنم 😥

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
چرا فرصت حمام نیست؟ من هرروز باید حمام کنم 😥

چون خوابگاها خیلییییی شلوغ هستن 

اون سال ک ما رفتیم ک اینجور بود 

صف های طولانی ، نرفتن و‌ ترجیح میدادم 

حالا یبار برو‌تو سه روز دیگ ن هروز