2777
2789
عنوان

سگ یا گربه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 31 پست
درس یا خیاطی؟  مسئله این است😂

من ساعت ۹ میخوابم 

ولی تو چرا ۳ اینجایی؟

من تو خوابم و حین خیاطی میبینمت😅🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

گربه تمیزتره و از لحاظ عاطفی کمتر وابستس و اسیب نمیبینه اگه ۲ روز تنها باشه یا بیرون نبریش

میگم دوتا کاربری فعال همزمان مشکلی نداره؟🤔😆

بعضیا چه فعالن لعنتیا چجوری میرسن به خونه زندگیشون😁

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نداشتی نمیدونییی تنها بدیشون فقط اینه که ی وقت بمیرن🥺ادم نابود میشه مگرنه بنظرم هیچ بدی دیگه ای ندا ...

خواهر همسرم گربه داره و زیاد سفر میره و همیشه دنبال کسی براش یک بار آوردش ایران کلی طفلکی اذیت شد 

بعد ما سفر میریم هتل راه نمیدن چکارش کنیم؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میگم دوتا کاربری فعال همزمان مشکلی نداره؟🤔😆 بعضیا چه فعالن لعنتیا چجوری میرسن به خونه زندگیشون😁

نمیرسن کشیک میکشن تو خواب

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عمرشون تموم شد😐اخرییش ی خرگوش و هفت سال داشتم

حواست باشه حیوونا خیلی زود وابسته میشن واقعا گناه دارن باید خیلی مراقبت کنی ازشون' خیلیارو اینجا میبینم یه حیوونو نگه میدارن بعد ازش خسته میشن واگذارش میکنن

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
نمیرسن کشیک میکشن تو خواب

شغل شریف حضور غیاب 😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من ساعت ۹ میخوابم  ولی تو چرا ۳ اینجایی؟ من تو خوابم و حین خیاطی میبینمت😅🤦‍♀️

منم ساعت ۱۱ میخوابم و اصلا هم سایت نمیام

ولی نصف شب هم تو رو میتونم اینجا ببینم 

در تمام ساعات روز

حتی وقتی دارم لباس ... میدوزم

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

خواهر همسرم گربه داره و زیاد سفر میره و همیشه دنبال کسی براش یک بار آوردش ایران کلی طفلکی اذیت شد&nb ...

ما هتل میرفتیم با قبول میکرن یا قایمش میکردیم میبردیم 😂اخرسر هم اتاقو تمیز میکردیم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
ما هتل میرفتیم با قبول میکرن یا قایمش میکردیم میبردیم 😂اخرسر هم اتاقو تمیز میکردیم

چی بگم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم ساعت ۱۱ میخوابم و اصلا هم سایت نمیام  ولی نصف شب هم تو رو میتونم اینجا ببینم  در تما ...

لطفا خواب منو نبین مرسی اه

لطفا خواب منو نبین مرسی اه

تو لو خدا من خیلی پیگیرتم 🥺 

دوست دارم آمارتو دربیارم تا موفقیت و خوشبختیتو بیشتر ببینم و بیشتر بسوزم 😁

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

هم سگ دارم هم گربه 

هردو رو دوس دارم 

سگ وابسته تره و باید زمان بیشتری بذاری . گربه مستقل تره 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من ساعت ۹ میخوابم  ولی تو چرا ۳ اینجایی؟ من تو خوابم و حین خیاطی میبینمت😅🤦‍♀️

منم روحم تو خواب پرواز میکنه میاد سایت وگرنه تو جام از ساعت هفت عصر خوابم

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

منم روحم تو خواب پرواز میکنه میاد سایت وگرنه تو جام از ساعت هفت عصر خوابم

😂😂وای