2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره پول بابامو پس بدم

220 بازدید | 19 پست

دوستان پدرم یه خونه فروخت و به دخترا۸۰۰داد به پسرا۱۵۰۰ ومادرم اعتراض کرد که به دخترا نده من راضی نیستم خواهرام گفتن حالا که مادر اینجوری گفته ما نمبخواییم قهر میکنیم ولی من گفتم به حرف بابام برمی‌دارم و برداشتم بابام که دید به ۸۰۰چیزی نمیشه گفت ۴۰۰دارم که پس انداز خودمه فقط به هیچکس نگودحتی مادرت منم قبول کردم حالا اینجا تو نی نی سایت میگن ۴۰۰حرومه باید پس بدی اما شوهرم نمی‌ذاره میگه بابات با رضایت خودش داد اونی هم که این حرفو زده اگه خودش بود پس نمی‌داد از اونطرفم خواهرام میگن اگه تو هم مارو همراهی میکردی مادرم میترسید به ما هم میدادن پول وتقصیر تومنم حالا ترسیدم میگم نظر شما این پول ببرم توزندکیم بلا سرم میاد ؟البته مامانم گفت من اول گفتم راضی نیستم اما دلم نمیاد چیزیت بشه پس حلالت به خوشی. خواهرامم برگشتن به بابام گفتن ما پول می‌خوابیم بابام گفته من دیگه ندارم چون همون پوله داد خونه بهتری برای مادرم خریده  ومیخوایین آشتی کنید نخواستبنم نکنید چون به حرف من نبودین ولی از پول خبری نیست

میشه باورکن خیلی زود

پول حروم چیه 

بابات مال خودشو با رضایت خودش داده

بعدشم مامانت سهم خودشو میتونه بگه نه ولی بقیه اموال پدرت اگه با کمک مالی مامانت خریداری نشده نمیتونه بگه راضی نیستم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول حروم چیه  بابات مال خودشو با رضایت خودش داده بعدشم مامانت سهم خودشو میتونه بگه نه ولی بقی ...

خونه مهریه مادرم بود به زبونی اما یهو خیلی گرون شد بابام برای مادرم خونه خرید بقیشم تقسیم کرد البته مادرم الان حلال کرد واسم

میشه باورکن خیلی زود

خونه مهریه مادرم بود به زبونی اما یهو خیلی گرون شد بابام برای مادرم خونه خرید بقیشم تقسیم کرد البته ...

خب دیگه مادرت مهریشو گرفته 

بقیش دیگه ربطی به مامانت نداشته

البته مادرتون هزارساله بشن ولی دراینده همین خونه مال شماس

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه. 

الان مهم اینه سهم خواهرات که پس دادن چی شده؟

کلا هر چی در حال حیات پدر به فرزند بده ارث نیست که که محدود باشه  و خرابه. 

در حال زندگی حتی می‌تونه همه اموالش رو به یک فرزندش بده و هیچ مشکلی نداره. به شرطی که تو همون زمان حیات بده و بنام بزنه  شرعا