پارسال شب یلدا بعد از شام میوه هامون را برداشتیم.ورفتیم طبقه پایین خانه پدر شوهرم که دیدم خواهر شوهرم میز چیده ومشغول عکس گرفتنه خلاصه بعد از کلی عکس گرفتن کهمشغول خوردن شدیم خواهر شوهرم.در کل ده تا شکلات با مارکهای متفاوت روی میز گذاشته بود منم یکیش را برداشتم که باز کنم یهو خواهر شوهم گفت ستایش از اون شکلات نصفش را بده به مامانم!!!!!!!!!!!!!! منم نصفشو دادم به مامانش اون لحظه خیلی ناراحت شدم ولی باز فراموش کردم وبه روی خودم نیاوردم الان بعد از یه مدت رفتار زشتش یادم افتاده شما جای من بودید ناراحت نمیشدید؟ آیا باز هم یلدا خونشون میرفتین؟ اون لحظه چه عکس العملی داشتین؟
دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
ناراحت میشدم و کل شکلات رو میدادم به مامانش. ولی بخاطر اعصاب خودت هم که شده فراموشش کن. من بودم اگه امشب هم با اونا بودم هرچی برمیداشتم ازش میپرسیدم اینم نصف کنمممم؟؟؟
یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔
شاید چون سکلات ها متفاوت بودن قبل عکس انداختن مادر شوهرت دوس داشته اونی که تو برداشتی رو بخوره. بعد که تو همونو برداشتی خواهر شوهرت گفته نصفشو بده مامان که دلش نخواد
دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
حالا بعد یه سال یادت افتادههمیشه همون لحظه عمل کنید که بعد هی حرص نخورید ای کاش اینجوری میکردم اونجوری میگفتم وقتی همون لحظه مشکلو حل نکردی دیگه بهش فکر کردن فایده نداره
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘