واقعا فاز اینایی که بچه هاشونو تربیت نمیکنن و ادعاشونم میشه رو درک نمیکنم زن داییم دوتا بچه ی دختر ۴ساله و ی پسر ۶ ساله داره وقتی میریم خونه مادربزرگم اونام میان به قدری اذیت میکنن که پا میشیم میریم خونه خودمون هیچ ترسی از پدر مادر ندارن پسره پا میشه مامانشو میزنه وقتی زن دایی رو نصیحت میکنیم که بخاطر خودشه برمیگرده بدمونو میگه مثلا دختره اومده بود کتابامونو پاره کرده بود ازش پرسیدم چرا اینکارو کردی گف چون نذاشتی وسایلتو خراب کنم مث آدم بزرگای عقده ای حرف میزنه از اون بدتر ماهواره میزارن صب تا شب از این فیلمای ترکی ..به قدری بی تربیتین که جلو مهمون دوتاشون گیر داده بودن اذیت کردن چنگو مشت جلو خودمو گرفتم حرفی نزنم یا کاری نکنم ینی چی مگه همسنو سالشونم ..رفته بودم خرید وسایلو قایم کردم که خراب نکنن آخرش عطرمو شکوندن و لوازم ارایشامو خراب کردن تازه کلی هم حرف بد میزنن اونم به بزرگترا مامانشم میگه باید بزارین چیزاتونو خراب کنن خرابم کنن تقصیر خودتونه ۳.۴روز رفتم شهرستان تعطیلات همش زهرمارم شد خب کسی که میدونه بچش اینجوریه خونه خودش بمونه بنظرم
مگه از جنگل آمازون فرار کردن که همش میخان وسایل خراب کنن😐
شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن
بعضی زنا فقط زاییدن بلدن بچه داشتن خیلی سخته حتی حیوونای جنگلم بچشون رو طوری تربیت کنن ...
مثلا براش مهم نبود الان بچش با دوستاش بازی کرده یا از بیرون اومده دستاشو بشوره اونام همش سرماخوردن الان منم مبتلا شدم از دیشب تا الان تب و لرزو بدن درد دارم
عین زن دایی من که با اون بچه هاش ذلمون میکنه کثافت از قصدم هر دو بچشو میاره ما رو زجر بده ولش کنی از صبح میاد تا آخر شب که بخوایم بخوابیم تازه زمانایی بود با ما میخوابید قشنگ از دماغمون درمیاورد...