2777
2789

یک ساله درگیرم هر کی هر چی گفت اینجا زدم ولی خب خوب نشد دکترم ک دارهاشون جواب نداد اصن موندم چ کنم 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن بنفشه زیتون استفاده کردین

شما راجب این چیزا اطلاعی دارید سوال کنم ؟ مثلا قبلا حنا که میزدم خوب میشد تا ۲۴ ساعت ولی بعدش دوباره ریزش برمسگشت دمکرده گل بنفشه هم ک میزدم باز تا چند ساعت کاملا مث اولش خوب میشد بعد چند ساعت بر میگشت روغنی جاتم نمیتونم بزنم بدتر میکنه حالا این نشونه چیه 

شما راجب این چیزا اطلاعی دارید سوال کنم ؟ مثلا قبلا حنا که میزدم خوب میشد تا ۲۴ ساعت ولی بعدش دوباره ...

ببنید خشکی صورت از یک طرف وحرارت از داجل از طرف دیگه عامل ریزش ابرو در شماست طبع حنا سرده وقتی میزند ریزش قطع میشه یعنی حرارت درونی دارید که هم میشه از کبد باشه وهم استرس پس داجلی باید کبد برسی کنید واسترس وتنش نداشته باشید خارجی هم روغن بنفشه زیتون اصل از عطاری معتبر تهیه بشه وموضعی استفاده بشه به ابرو انشالله مشکل شمار تاحد زیادی حل میکنه برای نتیجه بهتر اینه که توسط یک حکیم حاذق معاینه بشید 

ببنید خشکی صورت از یک طرف وحرارت از داجل از طرف دیگه عامل ریزش ابرو در شماست طبع حنا سرده وقتی میزند ...

من ۴ یا ۵ تا پزشک رفتم 

مگ حنا طبعش گرم نیس ؟ 

الان ب نظر شما صورت من پوستش خشکه ،؟ با توجه ب این ک اگر دمکرده بنفشه بزنم کمی بهتر میشه

عزیز برای منم خود ب خود کم شد ی موقع رفت دوباره برگشت ولی کمه و خوبه نمیریزه 

انگار درمان ندارع بدتر می‌کنه فقط تو هم نزن 

من نزدم خوب شد همین 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
عزیز برای منم خود ب خود کم شد ی موقع رفت دوباره برگشت ولی کمه و خوبه نمیریزه  انگار درمان ندار ...

سلام بله خاطرم هست شما هم درگیر بودی من یک ساله درگیرم شما چند وفت درگیر بودی ؟ و این ک عزیزم  متوجه نشدم چی نزنم ؟

سلام بله خاطرم هست شما هم درگیر بودی من یک ساله درگیرم شما چند وفت درگیر بودی ؟ و این ک عزیزم   ...

هیچی دیگه هیچی نزدم خودش رفت

بعد هی آرایشگرم گف عه رفت چه خوب وای چه خوب ابروهان دوباره برگشت چشم خورد 😂 

کلا انگار دارو و پماد بدترش می‌کنه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
هیچی دیگه هیچی نزدم خودش رفت بعد هی آرایشگرم گف عه رفت چه خوب وای چه خوب ابروهان دوباره برگشت چشم خ ...

الان بازم هستن ؟ با چی میشوری صورتت رو شوینده هیچی نمیزنی بش ؟

الان بازم هستن ؟ با چی میشوری صورتت رو شوینده هیچی نمیزنی بش ؟

نه من شوینده رو به ابروهام نمیزنم اصلا 

کلا هیچی بهش نمی‌زنم 

یه موقع تقویت کننده میزدم که اون موقع بد شوره زد اونم قطع کردم الان خوبه خودش 

نه من شوینده رو به ابروهام نمیزنم اصلا  کلا هیچی بهش نمی‌زنم  یه موقع تقویت کننده میزدم ...

اره تقویت کننده ها هم ریزش میارن خداروشکر بهتر شدی ممنونم از راهنماییت