ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما راجب این چیزا اطلاعی دارید سوال کنم ؟ مثلا قبلا حنا که میزدم خوب میشد تا ۲۴ ساعت ولی بعدش دوباره ریزش برمسگشت دمکرده گل بنفشه هم ک میزدم باز تا چند ساعت کاملا مث اولش خوب میشد بعد چند ساعت بر میگشت روغنی جاتم نمیتونم بزنم بدتر میکنه حالا این نشونه چیه
شما راجب این چیزا اطلاعی دارید سوال کنم ؟ مثلا قبلا حنا که میزدم خوب میشد تا ۲۴ ساعت ولی بعدش دوباره ...
ببنید خشکی صورت از یک طرف وحرارت از داجل از طرف دیگه عامل ریزش ابرو در شماست طبع حنا سرده وقتی میزند ریزش قطع میشه یعنی حرارت درونی دارید که هم میشه از کبد باشه وهم استرس پس داجلی باید کبد برسی کنید واسترس وتنش نداشته باشید خارجی هم روغن بنفشه زیتون اصل از عطاری معتبر تهیه بشه وموضعی استفاده بشه به ابرو انشالله مشکل شمار تاحد زیادی حل میکنه برای نتیجه بهتر اینه که توسط یک حکیم حاذق معاینه بشید