2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

143 بازدید | 7 پست

سلام. من ۱۹سالمه و می‌خوام برنامه نویس بشم ولی چیز زیادی ازش نمی دونم. کسی هست که خودش یا نزدیکانش تو این حوضه باشند و بتونه راهنمایی جامع و کامل کنه من رو ؟؟؟؟

@دختر_گرانبها شماهم تو زمینه برنامه نویسی هستی درخواست دوستی دادم ولی قبول نکردی میشه بیای به این تاپیک و من رو راهنمایی کنی🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  وقت بخیر  من یه تاپیک برنامه نویسی دارم .مطالعه کردین ؟

آره عزیزم. اتفاقا تا حدودی مفید بود برام به خاطر همین اینجا تگت کردم. 🙏❤️

میخواستم بدونم که منبع اموزشیم کجا باشه خوبه؟؟

آخه داخل یوتیوب و بعضی سایت ها آموزش دارن ولی من نمی دونم کجا آموزش ببینم بهتر و جامع تره؟؟؟

به نظرت استفاده از آموزش های رایگان خوبه یا نه؟؟

باتوجه به چیزهایی که من شنیدم برنامه نویسی خیلی گسترده هستش.می خواستم بدونم کی و بعد از گذراندن کدوم مراحل میتونم وارد بازار کار بشم؟؟؟

از کجا پروژه بگیرم و استخدام بشم(کلا کار یابی تو این زمینه چطوریه؟؟)

درآمدش چقدره؟؟(برای کسی که تازه کار هست و کسی که دیگه جا افتاده توی کار)

و اینکه شما بعد چه مدت وارد کار شدی؟

تا الان برنامه نویسی به نظرت خوب بوده یا اینکه اگه برگردی عقب حرفه دیگه ای رو انتخاب میکنی؟؟؟

الان باتوجه به اینکه شما خانم متاهل هستی این کار به کار و زندگی خانوادگیت آسیب نزده و اون رو درگیر خودش نکرده؟؟؟؟

خوبیا و بدی های برنامه نویسی چیه؟؟

حالت دور کاری داره یا حضورا باید محل کارت باشی؟؟؟

و در آخر باتوجه به اینکه آقایون بیشتر تو این زمینه ها فعال تر هستن کسی حاضر میشه با خانم ها همکاری کنه؟؟؟؟

شرمنده زیاد شد خیلی سوال دارم در این باره 😅🙏🌹

آره عزیزم. اتفاقا تا حدودی مفید بود برام به خاطر همین اینجا تگت کردم. 🙏❤️ میخواستم بدونم که منبع ا ...

🙏🤗

بازار کارش خوبه و من چون عاشق کارم بودم اول خود لذت برنامه نویسی ارضام میکرد و بعد پولش ...یه چند سالی برنامه نویسی کردم و بلد فیلد شغلیم عوض شد و...

من برگردم عقب همین مسیر را میرم ...

دیتابیس و بک اِند و فرونت اِند را یاد بگیری دیگه استارت کار را زدی ...

به نظرم مطالب مجانی خوبن ولی استارت یادگیری تون را حتما تو یه آموزشگاه بزنین .خیلی مهم هستش  که اولش یکی بهتون کمک بده و روندش راحت تر میشه براتون ...بعدش دیگه حتی زبان جدید و مطالب جدیدتر را  میتونین از نت یاد بگیرین👌

تو اصفهان خیلی برنامه نویس خانم استخدام میشن و فرقی بین پسر و دختر نیست ولی پسرها کمی بهترن ..بنابراین جنسیت تون زیاد موثر نیست تو این کار ..

خوبی برنامه نویسی : برای کسی که عاشق این کار هستش سرتاسر لذت هستش و اینقدر از ذهنت استفاده میکنه و مجبور به تفکر میشی که آدم باهوش تری میشی ‌‌‌....تحلیلگر میشی و این تو زندگی ات خیلی خوبه و میتونم به قطعیت بگم که حیلی دغدغه های سطح پایین که برخی  خانمها میگن اصلا دیگه تو ذهن شما نمیاد .تجربه کنین متوجهش میشین ...

معایبش این هستش که خیلی درگیر میکنه ذهن رو و حتی توی خواب هم ذهنت روشن هستش روی کدها ...من برخی باگ ها را تو خواب حل کردم! این تو خواب حل کردن خیلی طبیعی هست برای برنانه نویس ها و به هر کدوم بگی انگار یه کار عادی هستش ...من بعد از مدتی دوست نداشتم اینقدر ذهنم درگیر باشه و نیاز به رفرش داشتم و فیلد کاریمم تصادفی عوض شد‌‌....

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

🙏🤗 بازار کارش خوبه و من چون عاشق کارم بودم اول خود لذت برنامه نویسی ارضام میکرد و بعد پولش ...یه ...

خیلی ممنون🙏❤️

منم خیلی به این کار و کلا کارای کامپیوتری علاقه مند هستم و به همین خاطرم هست که می خوان وارد این حوضه بشم 

اما خب خودتون هم می دونید علاقه همه چیز نیست و جنبه های دیگه هم باید بررسی کرد

مثلاً من برام استقلال مالی مهم و نمی خوام وارد کاری بشم که بخوام آخرش زیر بلیت مالی پدر یا شوهر قرار بگیرم و یا بخوام از طریق شغل های دیگه کنار این شغل به زندگی ادامه بدم

نمی‌خوام بیشتر سال های زندگیم به دنبال استخدام و شرایطی برای انجام کار بگردم و بی کار باشم 

میشه در خصوص درآمد و اینکه چطور و کجا میتونم کار کنم هم بیشتر توضیح بدید🙏

🙏🤗 بازار کارش خوبه و من چون عاشق کارم بودم اول خود لذت برنامه نویسی ارضام میکرد و بعد پولش ...یه ...

و اینکه من سمنان زندگی می کنم . و این شهر حالت مذهبی طور داره و در کل با شهر های دیگه ایران فرق داره 

به نظرتون میتونم اونجا هم کار پیدا کنم؟؟؟

و اینکه کارها به چه صورت؟؟

دورکاری یا حضوری؟؟