2777
2789
عنوان

مذهبیا....... 🔻🔻🔻🔻

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 40 پست
مگه چیه که رفع نمیشه؟ناخن کاشتی

گفتم میرم مهمونی رژ دائم بزنم ک پاک نشه الان می بینم وضو هم نمی تونم بگیرم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر نظری اینجا کسی بده دین گردنش میفته با مرجعتون تماس بگیرین بپرسین

غسل مافی ذمه غسلی ک تمام غسلابی ک گردنت باش پاک میکنه این نیاز ب مرجع نداره این خانوم اگه میتونه مانع بردار مانع بردار غسل مافی ذمه بگیر اگه ن ک مرجع تقلید بپرسن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من اطلاع دقیق ندارم ولی مگه رژ دائم مانع غسل میشه؟؟ من فکر میکردم اشکالی نداره

مژه کاشتن هم اینجوره

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
غسل مافی ذمه غسلی ک تمام غسلابی ک گردنت باش پاک میکنه این نیاز ب مرجع نداره این خانوم اگه میتونه مان ...

همون دیگه 

میگن نمیتونم رفع کنم 

در مورد غسل جبیره نمیشه نظر داد 

مجبور نیستیم دین کسی گردن ما بیفته

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

فکر کنم رژ دائم مثل تتو ابرو و بدن هست، و بعیده که مانع از غسل باشه 

ببخشید منظورم اونایی ک بیشتر 24 ساعته هس 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
رژ لب دائم زدم تا چند روز رنگش می مونه 

خوب این دائم شما بزار خوب بشی برو حمام غسل مافی ذمه بگیر برااحتیاطم از مرجع بپرس من ک ناخن کاشتم مشکلی نبود مرجعم ک گفتم مافی ذمه بگیرم گفت بگیر مشکلی نیس ایرادی نداره

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من اطلاع دقیق ندارم ولی مگه رژ دائم مانع غسل میشه؟؟ من فکر میکردم اشکالی نداره

ببخشید واقعا، منظور همون رژایی هس ک تو بازاره و بیشتر 24 ساعته هس

همون دیگه  میگن نمیتونم رفع کنم  در مورد غسل جبیره نمیشه نظر داد  مجبور نیستیم دین ...

جبیر ک اصلا نگو اون ک من کلا قیدش زدم هرکار بوده گزاشتم خوب شده رفتم مافی ذمه گرفتم😒اصلا خطری جبیره

تماس با دفتر مرجعتون

ممنونم عزیزم 💙

شرایطت خاصه بهتره از ی عالم بپرسی  به قول خودت ما مدیون نشین

ممنونم عزیزم 💙 

ببخشید عزیزان همه باهم تگ می کنم 

@پلنگچال @پشمایحاجعبدالله @خزان_نارنجی @جان_و_جهانم @fesgeli_76  

ممنونم ازتون 💙

ببخشید عزیزان همه باهم تگ می کنم  @پلنگچال   @پشمایحاجعبدالله   @خزان_نارنجی ...

چرا از مرجعتون نمیپرسین

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

@سارااحسان‍ @shila1402@pariya_58  

ممنونم ازتون 💙